Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak! Ti viccelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti viccelnétek eljegyzéssel?

Figyelt kérdés
Mondanátok viccből egy nőnek hogy egyszer majd elveszlek ?

2013. okt. 6. 22:15
1 2 3
 11/24 Girgoy ***** válasza:
69%
Sokmindennel lehet viccelni, de ezzel nem viccel normális ember!
2013. okt. 7. 14:31
 12/24 anonim válasza:
100%
az a férfitől függ. Van aki szemrebbenés nélkül odavágja minden barátnőjének, meg le"asszony"ozza, de akadnak még normálisak akik talán komolyan is gondolják amit mondanak
2013. okt. 7. 17:37
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem kéne arra feltenni az életed, hogy egyszer majd gyűrű legyen az ujjadon, rögtön nem lenne probléma ezzel...
2013. okt. 7. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

Kár, hogy nem kérdeztél meg nőket is :)

Simán elviccelném valahogy, ha a mostani partnerem megkérné a kezem, vagy el akarna jegyezni.

Tudom, hogy nem vele élem le az életem, de nincs időm most keresgélni, és nem szégyenlem bevallani, hogy nő vagyok vágyakkal, amiket tökéletesen kielégít. Sajnálnám, ha gyűrű miatt kellene új partnert keresnem.

33N

2013. okt. 10. 03:14
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Miért lenne ez egy vicc?

Azt mondta majd elvesz, az nem azt jelenti, hogy ma holnap vagy jövőre hanem azt hogy x hónap/év múlva.

2013. okt. 10. 07:14
 16/24 anonim válasza:
80%
Nekem nagyon rosszul esne ha egy férfi játszik ilyen szempontból az érzéseimmel,mert ha nagyon szeret téged a barátnőd és te viccelgetsz vele ilyen komoly dologgal akkor te nem vagy normális!! Ezzel csak azt fogod elérni hogy megutáltatod magad a barátnőddel..
2013. okt. 10. 13:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem anno mondott furcsa dolgokat, mielőtt eljegyeztük egymást, de nem hiszem, hogy viccnek szánta. Szerintem csak ízlelgette a dolgot. Pl. mondott olyat, hogy "gyerek előtt azért nem ártana bekötni a fejed". Amire én annyit tudtam mondani, hogy "jó". De persze beszéltünk erről normálisan is. Akkor szaporodtak meg az ilyen -tőle furcsa- megjegyzései, amikor összeköltözünk, és utólag tudom, hogy akkor már tervezte az eljegyzést, szóval lehet, hogy ilyen Freudi elszólások voltak ezek.

De persze van olyan férfi is, aki ígér fűt-fát, aztán meg várhatsz évtizedekig, akkor se lesz semmi, mert mindig lesz egy "majd, ha". Nem egy ilyen párt ismerek...

2013. okt. 16. 22:23
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
4 éve vagyok együtt a barátommal és kb. az első hét óta téma, hogy majd ha összeházasodunk, majd ha eljegyzel, majd ha igent mondok, majd ha gyerekünk lesz, majd ha már 20 éves házasok leszünk, stb. Pedig egyelőre egyikünk sem tervez se eljegyzést, se házasságot, se gyereket. De ilyenekről nyilván beszélünk, hisz egyszer majd tervezzük, csak nem most. Ez nem viccelődés szerintem. Én szeretek ilyenekről beszélgetni, még akkor is, ha tudom, hogy 90% esély van rá, hogy nem a mostani párom lesz a férjem. Mégis miről kéne 4 év alatt beszélgetnünk? Vattacukrokról, mozifilmről, meg a zöldségek áráról? Szerintem természetes, hogy az ilyen témák szóbakerülnek egy kapcsolatban még akkor is, ha az nem túl komoly. És sokszor csak viccelődésből. De hogy ezen bárki is megsértődjön, hát nem tudom... Ha a párom ezen berágna, utána nem hiszem, hogy a párom lenne, de tervezgetni pláne nem terveznék vele.
2013. okt. 19. 00:28
 19/24 anonim válasza:
100%
Az én barátom egyszer úgy döntött, hogy megviccel egy gyűrűs dobozt vett elő, de gyűrű nem volt benne.... vicces volt...de így nem hiszem, hogy olyan hű de jó lesz az ha egyszer komolyan gondolja...Nem lesz meg neki a hangulata, mert attól fogok izélni, hogy megint átverés....
2013. nov. 24. 20:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Sokáig jártam az első barátommal, a kapcsolatunk elején, a nagy szerelem ideje alatt sokszor mondta, hogy én leszek a felesége, a saját gyűrűmet többször felhúzta úgy az ujjamra. Őszonte volt, éreztem a komolyságot, de nem tartottunk eljegyzést mert fiatalok voltunk.

Később, amikor már lehetett volna és mondjuk én vártam is, akkor már nem volt akkora a szája :D

Asszonykámnak becézett, de hallani nem akart lagziról meg családról.

Változnak az idők, el is múltak az érzelmek és szakítottunk.

2014. jan. 4. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!