Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfit lehet eljegyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit lehet eljegyezni?

Figyelt kérdés
mégis hogy működik?ugyanaz ,mint a lánykérés? ne irjon olyan aki csak gunyolodik,szorakozik.

2013. okt. 1. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha arra gondolsz, hogy meg lehet-e kérni a kezét, akkor IGEN! Ha már olyan mulya, akkor meg lehet, bár igen furán veszi ki magát.
2013. okt. 1. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, meg lehet kérni a kezét bár ez szerintem még mindig nem megszokott dolog ezért nincs általános menete, valószínűleg ugyanúgy kéred meg a kezét, mint egy férfi a te kezedet. Viszont úgy gondolom nem célszerű, mert még a legfélénkebb, legtunyább pasi is képes gyűrűt húzni a barátnője ujjára ha tényleg el akarja venni.
2013. okt. 1. 14:58
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom valaszokat.bar egy kerdes volt csak....tudtommal jovore elakar jegyezni.csak en mar nagyon turelmetlen vagyok.
2013. okt. 1. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak minek, ha még ennyi férfiasságot sem hagysz neki, hogy legalább a kacsóidat önként kérje meg:DD
2013. okt. 1. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom ugyanúgy kérik meg, mint a lány kezét. De elég bénácska kell legyen az a férfi aki arra igen-t mond. Őszintén az én párom annak idején biztos sértésnek vette volna.

23-L

2013. okt. 1. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg kellene kérnem egy férfi kezét, akkor már nem is kell.

Vegye, vigye, akinek egy ilyen mulya pulya köll. :)

2013. okt. 1. 23:30
 7/8 csibe1788 válasza:
Nekem az édeasanyám kérte meg apám kezét....most mi van abban? rá kell ébreszteni valakinek....és boldogan élnek....persze benne van a nőben hogy megélje azt a csodás élményt hogy megkérik a kezét de ha nem nagyon akarja a férfi akkor a nőnek kell lépni!
2013. okt. 7. 12:52
 8/8 anonim válasza:
Nekem az egyik barátom kérte meg a másik barátom kezét. Igaz, mai napig nem tudom hogy ki a lány! ;)
2013. okt. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!