Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érthető dolog ez, illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető dolog ez, illetve biztos, hogy ez annyira természetes dolog és el kéne fogadnom?

Figyelt kérdés

Eljegyzés után vagyunk pár héttel.

Valahogy szóba került a barátnőm exe, és azt mondta, hogy a szívének egy darabja mindig is az övé lesz.

Nekem ez nem esett valami jól, mondtam neki, ennek nem így kéne lennie. Azt válaszolta, ez természetes dolog.

Egyelőre felfüggesztettem az esküvő témát, nehezen emésztem ezt meg.

Ti hogy reagáltatok volna?

2013. szept. 24. 15:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Próbáld vele tisztázni a dolgot, hogy ezt hogy is értette. NEked ez fontos, és nem érted hogy mondhat ilyet..hogy akkor ezek szerint te nem vagy elég jó, hogy teljes egészében odaadja neked önmagát? Mert persze, hogy a nagy szerelmek hozzátartoznak a múltunkhoz, nem felejtjük el, de ez így rossz megfogalmazás.

NEm biztos, hogy úgy gondolta ezt, mint a legtöbb ember gondolja. Lehet, hogy egyszerűen csak rosszul fogalmazott.

Beszéld meg vele!

2013. szept. 25. 08:27
 22/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem is volt a jelenlegi párom előtt egy 3,5 éves kapcsolatom, terveztük a jövőt, nagyon szerettük egymást. Majd vége lett, mert 18 éves voltam amikor megismerkedtünk és 21 amikor szakítottunk, változtunk, csak mindketten más irányba, mások lettek az igényeink, én felnőttem, ő pedig még nem akart..Sajnáltam, hogy így alakult, de valahogy mégsem érzem/gondolom úgy, hogy a szívem egy része az övé "maradt volna". Mondjuk eleve szakítás után, én sosem tartottam exekkel a kapcsolatot, hiába nem haraggal váltunk el. Nem láttam értelmét a jópofizásnak, vagy hogy egyáltalán milyen közös témánk lehetne, csak azért mert egyszer együtt voltunk. (?) De ha még mindig fűznének gyengéd szálak valamelyik exemhez, akkor sem hangoztatnám a párom előtt, iszonyú nagy bunkóság és pofátlanság. Nem értem miért kell problémát generálni, megbántani a másik felet..ha nekem mondana ilyet a párom, nem kicsit elgondolkodnék, hogy egyáltalán van-e jövőnk együtt, ha még mindig más nőt is "dédelget" a szívében.. valamint úgy érezném, hogy nem tisztel eléggé, nem veszi figyelembe az én érzéseimet, és nem törődik azzal, hogy mikor milyen kijelentéseket tesz, illetve kit sért meg vele, mi lehet annak a következménye...

23/N

2013. szept. 25. 08:45
 23/28 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján én is úgy vélem, hogy még nem lépett túl az exén (írtad, hogy sokat emlegette, stb.).

Mennyi ideje vagytok együtt egyébként?

2013. szept. 25. 09:55
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nehéz kérdés. Én is mindig szeretni fogom az exemet. Nem szerelemmel, meg nem is jönnék össze vele többet, az ilyen jellegű érzések elmúltak, de valahogy kicsit még mindig a 'családom'. Felhívjuk egymást néha, hogy mi a helyzet...stb. Ma vizsgáztam forgalomból és fel is hívott, hogy ment. Az anyám nem hívott fel :D

De az egyik barátnőmnek pl. a legjobb barátja az egyik exe, és ebből nem volt gond soha. Mindig elfogadták a pasijai, hogy az a srác az ő életének része marad.

Ettől függetlenül ezt így kijelenteni nem volt szerencsés, mert nagyon félreérthető, szerintem tisztázd vele, hogy érti ezt.

2013. szept. 25. 17:18
 25/28 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt.
2013. szept. 26. 14:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem mondjuk azt, hogy a szívünknek egy darabja a barátainké. Még akkor se, ha nagyon jóban vagyunk velük és nagyon szeretjük őket. Ilyet a szerelmesek mondanak. A szüleinknek se mondjuk, hogy adunk nekik egy darabot a szívünkből. Nem, mert ők ott vannak, benne. Nem kell feldarabolni. Feldarabolni akkor kell, ha valakit elhagytak, vagy valami miatt el kell válniuk egymástól. Ezt csak ebben a kontextusban használjuk, máskor nem, éppen ezért volt furcsa a kérdezőnek. Szerintem gáz.
2013. szept. 26. 14:49
 27/28 anonim ***** válasza:

Ilyet nem mondunk a jövendőbelinknek.

De, jó hogy kimondta, mert így tudod hogy még nem zárta le teljesen.

Én sem esküdnék a helyedben egy darabig, a helyedben kicsit átnézném a kapcsolatodat hogy egyébként minden klapfol -e

2013. okt. 5. 10:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Se nem szegény, se nem gazdag családból származik, teljesen átlagos szerintem. Kb ugyanannyit keresünk mind a ketten. Mondtam már neki többször is, hogy szóljon ha elviszi a kártyámat, vagy pénzt visz el, de nem szól. Mindig megígéri, ennek ellenére ugyanúgy titokba viszi el.
2015. ápr. 14. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!