Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érthető dolog ez, illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető dolog ez, illetve biztos, hogy ez annyira természetes dolog és el kéne fogadnom?

Figyelt kérdés

Eljegyzés után vagyunk pár héttel.

Valahogy szóba került a barátnőm exe, és azt mondta, hogy a szívének egy darabja mindig is az övé lesz.

Nekem ez nem esett valami jól, mondtam neki, ennek nem így kéne lennie. Azt válaszolta, ez természetes dolog.

Egyelőre felfüggesztettem az esküvő témát, nehezen emésztem ezt meg.

Ti hogy reagáltatok volna?

2013. szept. 24. 15:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%

"Akkor kivétel a dolog, ha az előző pasija meghalt."

Szerintem meg akkor sem érthető. Miért kéne a halottakat jobban szeretni, jobban ragaszkodni hozzájuk, mint az élőkhöz?

Ugyanúgy szép emlékek lehetnek, lehet szeretettel gondolni rá is, mint egy volt kapcsolatra egy élő személlyel, de ki a fene akar egész életében egy halott árnyékában élni?

2013. szept. 24. 16:04
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

"Végül is a szép emlékek nem az eszünkben vannak, hanem a szívünkben."

Inkább az agyunkban.

2013. szept. 24. 16:15
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem a legjobban fogalmazott, de én értem mit akart mondani. Én már férjnél vagyok, imádom a férjem, sosem kellene más, de én is mondhatom, hogy az exem is mindig a szívemben marad, mindig több lesz számomra, mint egy barát, vagy ismerős. Szrintem ez természetes ha őszintén szerettél valakit. Tegyük fel, ha szakítanátok a pároddal, azután már nem szeretnéd?
2013. szept. 24. 16:21
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

Az exe volt az első szerelme? Ha igen, és ő vette el a szüzességét, meg minden, akkor persze, hogy "a szívében marad". Ne hozd szóba a srácot és ne legyél féltékeny, azzal csak rontasz a helyzeten. Idővel enyhülni fog, kikopnak az emlékek.

Ha meg ő hozza szóba időről időre, akkor nem tudom, mit akar vele elérni, de nem oké.

2013. szept. 24. 16:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is valószínűleg az első barátja lehetett és szerencsétlenül fogalmazott. Nekem az exem volt az első szerelmem, ő vette el a szüzességem is. Nagyon csúnya kapcsolat volt 5 éven át, nagy szenvedések árán szakítottam, pedig még szerelmes voltam. Utána jött a férjem, aki az IGAZI, nagybetűsen, tényleg életem párja, de sosem tudok semleges lenni az exemmel. Nem azért, mert szeretném, ez nem szerelem már. Csak (sajnos) mindig különleges helyen lesz a szívemben, mert ugye ő volt az első nagy szerelem és csalódás. Egy lánynak ez általában megmarad.

Szerintem próbálj túllépni rajta, ha őt szeretné, nem neked mondott volna igent!

2013. szept. 24. 16:33
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem az első barátja volt, hanem a harmadik komolyabb kapcsolata.

Talán azért is zavar annyira, mert a kapcsolatunk első fél évében rengeteget beszélt róla, szinte nem tudtunk olyat csinálni, amihez ne mondta volna el, hogy vele ezt hogy csinálták anno. Többször szóltam neki, de csak 1-2 napig hatott. Aztán az lett a vége, hogy iszonyatosan összevesztem vele ezen, na azóta egyszer sem emlegette.

Csak most valahogy szóba került a dolog, ezért beszélt róla.

Aki meg azt írta, hogy szeretem-e annyira, hogy így elfogadjam, hát azt nem minősíteném. Ennyi erővel orrba-szájba kúrjon félre, akkor is szeretnem kell annyira, hogy megbocsássak. A szerelem meghülyít, na de azért ennyire nem...

2013. szept. 24. 16:43
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Én is voltam már nagyon szerelmes, akit nehéz volt elfelejteni, mégis azt kell mondjam, hogy eszembe nem jutna a jelenlegi barátomnak, akivel csaknem 2 éve vagyok, azt mondani, hogy a szívem egyik darabja az övé maradt, mert nem is lenne igaz. Az már a múlt, emlékszem rá, az életem része volt, de hogy a szívemben helye lenne.. hát... nagyon nem.
2013. szept. 24. 17:13
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes, nekem mindenkinek van helye a szívemben, akit szeretek, vagy kedvelek. Így a volt páromnak is, hiszen őt is kedvelem, mint embert. Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném teljes szívvel a páromat és ne lennék mindenestől az övé. Nem is fogalmaznék így, hogy a szívem egy darabja ezé, vagy azé.
2013. szept. 24. 17:30
 19/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem te csak a cukorpótlója vagy a párodnak, nem az igazija.
2013. szept. 24. 21:56
 20/28 Pötyös Panni ***** válasza:
88%
Fogja a szívének a darabját és húzzon a jó büdös francba!!!
2013. szept. 25. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!