Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szép a gyűrűm? Ki osztozik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép a gyűrűm? Ki osztozik az örömömben?

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 23. 22:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

Amit valaki linkelt az elején, na hát az egy csoda. :) Nem szeretem annyira a színes gyűrűket, de ez gyönyörű. :)

A kérdező gyűrűje nekem sok lenne, nem az én ízlésem, szeretem az egyszerűbb dolgokat. De azért sok boldogságot hozzá.

2013. szept. 24. 07:40
 22/31 anonim ***** válasza:
66%
A gyűrű nekem túlzás, iszonyat csicsás, de gratulálok!
2013. szept. 24. 08:58
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

Hát kérdező azért elég gáz, hogy a neten dicsekszel a gyűrűddel. Barátnők nincsenek, hogy nekik mutogasd?

Amúgy sok boldogságot meg minden :D

2013. szept. 24. 09:37
 24/31 anonim ***** válasza:

Túl giccses a gyűrű.

De gratula.

2013. szept. 24. 10:19
 25/31 anonim ***** válasza:
47%

A gyűrű nagyon giccses, csicsás.

Viszont sok boldogságot!

2013. szept. 24. 10:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Túlexponált v. tényleg vörösréz?
2013. szept. 24. 12:27
 27/31 anonim ***** válasza:

1400-ért nem rossz :)

Sok boldogságot!

Nekem különben nem tetszik, ha a nagy középső kő gyémánt, akkor a sok sok kicsi nem kell mellé! Azok úgysem érnek semmit, és csak giccsessé teszik az egészet. Ha egy nagy, tiszta gyémánt van egy fehérarany karikagyűrűn, azt nem lehet űberelni!

L22

2013. szept. 24. 17:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Nekem viszont nagyon tetszik a gyűrűd, az ilyen sok köveseket szeretem. Nagyon sok boldogságot!
2013. szept. 24. 22:49
 29/31 anonim ***** válasza:
A gyűrű alapvetően tetszik. A nagy kő szép, nekem a kicsik nem kellenének rá, jobban tetszene, ha a karika része, egyszerű lenne, és csak a nagy kő lenne. Ettől eltekintve nagyon szép.
2013. szept. 25. 18:09
 30/31 anonim ***** válasza:
44%

Biztos nem gyémánt, az még szar minőségű képen sem így néz ki.

Nekem nem tetszik, gagyi. Pár év múlva meg egyenesen ronda lesz, ha bemattul a cirkónia. Mondom ezt úgy, hogy egy 30 eurós gyűrűvel lett megkérve a kezem, de legalább nincs benne cigány-gyémánt...

2013. szept. 26. 01:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!