Ki köszönt fel 48. születés napomon? Nagyon nehéz életem volt eddig, és örülök, hogy megértem ezt a kort. Osztoznátok az örömömben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 07:57
2/58 anonim válasza:
Legyen sokkal boldogabb és könnyebb az életed ! Én júliusban leszek 49 éves és kellős közepén egy nagy traumának. Le fogom gyűrni, az élet most ezt a leckét adta. Örülj a napsütésnek és mosolyogj !
3/58 anonim válasza:
Isten éltessen!
Megkérdezhetem, hogy hölgyet vagy urat köszöntünk-e?
4/58 anonim válasza:
Születésnapod alkalmából sok boldogságot kívánok! Isten éltessen sokáig jó erőben, egészségben!
5/58 A kérdező kommentje:
Nő vagyok! És nagyon szépen köszönöm kedves, és őszonte soraitokat. Igen boldog vagyok mert süt a nap, és legalább a mai napomon még a nap is rám ragyog,mert rámfér.
2010. márc. 30. 08:08
6/58 anonim válasza:
Nagyon hosszú, boldog életet kívánok Neked! Legyen a napod olyan, amilyennek szeretnéd!
7/58 anonim válasza:
Boldog szüli napot:)remélem boldog lesz a további 100-200 éved:D:D puszi
8/58 anonim válasza:
Nem kívánok egyébb átkot,
egyél meg egy hekto mákot,
minden nap csak 1-1 szemet,
addig élj míg meg-nem eszed!!
Boldog szülinapot!!
9/58 anonim válasza:
Hát - hogy én se maradjak ki - Isten éltessen sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!