Ki köszönt fel 48. születés napomon? Nagyon nehéz életem volt eddig, és örülök, hogy megértem ezt a kort. Osztoznátok az örömömben?
"Valahol mindig ott lobogtál
a Tejutak gomolygó vak csillagködében"
Boldog Szulinapot!
Születésnapodon kívánok neked sok szépet.
Legyen vidám, derűs számodra az élet!
Szerencse galambja mindig feléd szálljon,
légy boldog sokáig ezen a világon.
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
lámpámba lángot,
ne kelljen
korán az ágyra
hevernem,
kérdésre választ
Ő küldjön,
hogy hitem szét
ne düljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetõk helyett
életet --
nekem a kérés
nagy szégyen,
adjon úgy is, ha
nem kérem.
Isten éltessen!
Szia! NAGYO-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Én 33 vagyok és amikor a 30-at töltöttem, akkor egész nap egy lélek sem szólt hozzám, de nem erre koncentráltam, hanem örültem minden apróságnak, napsütésnek, szép felhőknek és csak ilyesmire gondoltam..:) Bármilyen kaka is az élet meg kell találni az ici-pici szépségeket és örülni annak, hogy benned megvan a képesség arra, hogy mindezt meglásd. Mert ez az igazi ajándék:)
Nem csak e köszöntő sorokért érdemes élned. Mindenkinek meg van határozva a célja, miért is van itt - miért született ide és pont akkor, amikor.
Kívánom hogy Te is megtaláld életed értelmét, megtaláld a boldogságot hozó célodat. Van akinek ez egyszerűbben sikerül, van akinek kicsit göröngyösebb az út e cél felé, de annál nagyobb lelkesedéssel tudja majd átélni. Kitartás és hit vezéreljen!
Boldog születésnapot.
Isten éltessen sokáig!
"Próbáld meg elérni a Holdat, úgy biztosan Tied lesz egy-két csillag!"
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Ahogy írtad, a nap is süt rád ezen a napon, keresd mindig a napot ha szomorú vagy.Meg fogod találni, ott van mindig az apró dolgokban, egy kellemes madárcsicsergésben,ezekben a válaszokban, valahol mindig ott van.
Ha mégis lesz egy napod mikor nem találod sehol, írj, majd mi ismét megmutatjuk neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!