Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szép a gyűrűm? Ki osztozik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép a gyűrűm? Ki osztozik az örömömben?

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 23. 22:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is tetszik! 1400 forintért jó vétel volt. :)
2013. szept. 23. 23:20
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 10!

Miért gondolod, hogy szánalmas az, aki leírja őszintén a véleményét? Ő megkérdezte, hogy szép-e a gyűrűje, mi meg elmondtuk a mi véleményünket, vagy csak annak szabad válaszolnia, akinek tettszik?

2013. szept. 23. 23:26
 13/31 anonim ***** válasza:
24%
Úgy gondolom, hogy ennél a kérdésnél azon van a hangsúly, hogy osztozzunk a kérdező örömében :) Ez egy olyan kérdés, hogy vagy jót írjunk, vagy inkább hallgatni kéne :)
2013. szept. 23. 23:32
 14/31 anonim ***** válasza:
58%

Sok boldogságot nektek! Ha neked tetszik a gyűrű és a párod nagy szeretettel adta, akkor a világon nincs semmi más, ami ezen az örömön változtathatna.

Nekünk csak egy egészen egyszerű, minta és kő nélküli ezüst karika gyűrűnk van a párommal. Nekünk ez így tetszett a legjobban. Mindnyájan különbözőek vagyunk, és ezt türközik a gyűrűink is, amiket választunk.

2013. szept. 23. 23:33
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

Ekkora cirkóniát régen láttam. Egyébként nekem nem tetszik.

De neked sok boldogságot.

2013. szept. 24. 00:03
 16/31 anonim ***** válasza:
73%

"Úgy gondolom, hogy ennél a kérdésnél azon van a hangsúly, hogy osztozzunk a kérdező örömében :) Ez egy olyan kérdés, hogy vagy jót írjunk, vagy inkább hallgatni kéne :)"

Nem, arra a barátok és a család vannak, nem vadidegenek.

Ahogy a kérdező leírta, dicsekvés az egész, és unszimpatikus. Ha leírta volna, hogy nincs családom, nincsenek barátaim, de nagyon boldog vagyok, és világgá akarom kürtölni, sokkal szimpatikusabb lenne.

2013. szept. 24. 01:27
 17/31 Frigg ***** válasza:
74%

Nekem nem az esetem a gyűrű, túl nagy és sok az én ízlésemhez. De ahogy már írták, a lényeg, hogy neked tetszik és örömmel viseld :)

Amit az egyik válaszoló linkelt, (a 6-os, ha jól emlékszem), na abba a gyűrűbe beleszerettem, nagyon szép!

23/N

2013. szept. 24. 03:02
 18/31 anonim ***** válasza:
43%
Szép. Gratulálok :)
2013. szept. 24. 05:41
 19/31 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon nem tetszik a gyűrűd, de sok boldogságot kívánok.
2013. szept. 24. 06:16
 20/31 anonim ***** válasza:
40%

Gratulálok!!!

Osztozom az örömödben.

A gyűrű viszont nem stílusom, nem tetszik, de a lenyeg, hogy hozzád illjen, és nektek tetszen, más nem számít:)

2013. szept. 24. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!