Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit/ mennyi időt jelenthet az a kifejezés, hogy "érik már neked a gyűrű"?
Figyelt kérdés
Egyre több ilyen "morzsát" szór a barátom el, amikor beszélgetünk. először nyáron kaptam egy bizsu gyűrűt, amit egy vásárban találtunk, és szépen csillogott. Aztán elkezdett a külső réteg kopni róla, és ezt mondtam a barátomnak, hogy szegény csillogós gyűrűm kopik. Erre aztmondta, hogy majd kapok egyszer olyat, ami nem fog kopni soha. Aztán egyik délután arról beszélgettünk, hogy mennyire nem akarunk egymás nélkül élni, még ha néha vannak is problémák közöttünk. És mondtam neki, hogy csak miatta kezdtem el főzni tanulni, aminek örült is nagyon, és aztmondta, hogy érik már nekem az a gyűrű.
Ez így mit jelent? Komolyan gondolhatja? Vagy ha nem, akkor miért mond ilyeneket?
2 éve vagyunk együtt, ő 22, én 20
2013. szept. 17. 12:10
21/21 anonim válasza:
azt hittem a konkrét eljegyzésre értetted, nem a házasságra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!