Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit/ mennyi időt jelenthet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit/ mennyi időt jelenthet az a kifejezés, hogy "érik már neked a gyűrű"?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyen "morzsát" szór a barátom el, amikor beszélgetünk. először nyáron kaptam egy bizsu gyűrűt, amit egy vásárban találtunk, és szépen csillogott. Aztán elkezdett a külső réteg kopni róla, és ezt mondtam a barátomnak, hogy szegény csillogós gyűrűm kopik. Erre aztmondta, hogy majd kapok egyszer olyat, ami nem fog kopni soha. Aztán egyik délután arról beszélgettünk, hogy mennyire nem akarunk egymás nélkül élni, még ha néha vannak is problémák közöttünk. És mondtam neki, hogy csak miatta kezdtem el főzni tanulni, aminek örült is nagyon, és aztmondta, hogy érik már nekem az a gyűrű.

Ez így mit jelent? Komolyan gondolhatja? Vagy ha nem, akkor miért mond ilyeneket?

2 éve vagyunk együtt, ő 22, én 20

2013. szept. 17. 12:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát még nagyon ne bízd el magad, én is kaptam már nem egy gyűrűt, sőt poénból még mondta is a párom, hogy ez az eljegyzési gyűrűnk, és kb. minden héten elmondja, hogy majd ha a felesége leszek ez és ez lesz, de konkrét eljegyzés nem történt még. Ez az érik neked a gyűrű meg elég idétlen kijelentés.
2013. szept. 17. 12:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sértő a kifejezés. Eljegyzésre utal, de olyan, mintha neked ezt ki kellene érdemelni. Nem vagy elég jó most, de ha tepersz, ilyen szépen nyalizol tovább, akkor megkaphatod. Mintha csak neked lenne jutalom egy eljegyzés, neki meg "na, tegyük meg". Lehet, hogy csak hülye szegény, és nem fogja fel, hogy mit mond.
2013. szept. 17. 12:55
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Arra gondoltál már, hogy azért "morzsázik", hogy felmérje a reakciódat?

Mert a pasik akárhány évesek, nem szívesen lődöznek vaktában, egy lánykérés, házasság pedig a legfélelmetesebb kitárulkozás számukra, sokszor emiatt halogatják, vagy mondják, hogy nem fontos nekik. Sokszor csak a bizonytalan válasz tartja vissza őket, vagy a félelem a visszautasítástól.

Nem hiszem, hogy viccelődne ezzel, hiszen jelképesen már kaptál tőle gyűrűt, ami nagyon szép gesztus volt, ráadásul "főpróbának" is felfoghatta, ismét csak a reakciódat illetően.

Ha szeretnéd, hogy eljegyezzen, mindenképpen úgy reagálj, hogy számára világos legyen, boldoggá tenne, ha megkérne. De ne úgy, hogy már alig várod, meg épp ideje, mert az inkább ijesztő. Vedd lazán, természetesen, és a hajlandóságon legyen a hangsúly, valahogy úgy, hogy mindenhogy szeretsz vele lenni, szereted, de még kerekebb lesz a világ, ha elköteleződtök egymás mellett.

2013. szept. 17. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

Érik a gyűrű?

Főzés - pipa

Mi van még a listán? Miket kell teljesíteni, hogy gyűrűt kapj? LOL!

2013. szept. 17. 13:32
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy 22 éves fiú szájából nem jelent semmit.Ha meglépi az valami,addig csak játssza a felnőttet.
2013. szept. 17. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

"2 éve vagyunk együtt, ő 22, én 20"

Na ne:D Inkább nem írok semmit, mert csak megbántanálak...

2013. szept. 17. 14:04
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
Mit jelent, egyszerű: szolgáld ki a szexben, a háztartásban, ne legyenek elvárásaid, ne vond felelősségre, ha félrelép, netán még tartsd is el a nagyságos urat és akkor cserébe kaphatsz tőle egy ótvaras, legolcsóbb, legvékonyabb karikagyűrűt, amivel majd villoghatsz a barinőid előtt. Hű, most megirigyeltelek, kifogtad az álompasit, de jó neked..!
2013. szept. 17. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem még fiatalok vagytok, de ez attól is függ, hogy dolgoztok-e már. Ezt nem a pénz miatt mondom, henm mert az ember nagyot változik, mikor dolgozni kezd. Mások lesznek az elvárásai, már nem csak tengtek-lengtek két vizsgaidőszak között, hanem van valós felelősség is. Már nem arról szól, hogy metanulsz főzni a kedvéért, bár ez tök édi meg minden, hanem arról, hogy ő is megtanul-e, vagy legalább segít-e utána elmosogatni. Nem, nem alkalomszerűen, hanem a szürke hétköznapokban.

Magyarán tökmindegy hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt a tényleges együttélési tapasztalat számít. Úgy, hogy te vagy a háziasszony, úgy, hogy ti osztjátok be azt a pénzt, amit megkerestek, úgy, hogy el bírjátok viselni egymást egy lakásban hosszú távon.

Mikor 20 éves voltam, 3 éve jártam egy sráccal- bocsánat, ffival, mert 6 évvel idősebb volt nálam-, és hulla szerelmes voltam, aztán 21 éves koromban összeköltöztünk és 22 éves koromban szingli voltam. Pedig előtte is voltunk együtt sokat, heteket, hónapokat együtt éltünk, de nem ketten, önálló albérletben.

De ezt tudod, milyen és mennyi tapasztalatotok van egymásról. Mert ha semmi ilyen jellegű, és meg is kéri a kezed, jobban is teszitek, ha nég 2-4 évig nem házasodtok, csak együtt éltek.

Szerintem amúgy ez azt jelenti, hogy szeret, és talán egyszer, ha olyanok a feltételek- lásd fent- elvesz feleségül. Hogy mikor kér meg, az ugye más kérdés.

2013. szept. 18. 11:52
 19/21 anonim ***** válasza:
45%

"Ez egy 22 éves fiú szájából nem jelent semmit.Ha meglépi az valami,addig csak játssza a felnőttet."

Ezen jót nevettem.

A férjem 22 éves volt amikor összeházasodtunk.(én 25)

Szóval miért is nem jelent semmit? Ugyanúgy gondolhatja komolyan. Attól függetlenül, hogy a megfogalmazás nem volt épp szerencsés.

A : megkapod majd a gyűrűt, ha még tepersz egy kicsit, kb ezt jelenti szerintem. Ahogy itt írták már.

De ettől még gondolhatja komolyan.

27/N

2013. szept. 20. 04:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Fuss neki még egyszer annak,amit írtam! A férjed 22 évesen elvett! Azt mondtam,ha meglépi az valami,ennek csak a szája jár!
2013. szept. 20. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!