Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra túl nagy benne a kő a közepén.
Ezt leszámítva pedig ezüst és cirkónia... ha telik jobbra, én jobbat vennék! Sajnos az ezüst is könnyen karcolódik, törik is (tapasztalat, 5-10 év után sajnos sok ezüstgyűrűből törnek le darabok, főleg ha kiálló, pedig nagyon szeretem az ezüstöt...), a cirkónia meg...hát ronda, na. Akkor már fehér zafír ha a gyémánt túl drága (ma is javasoltam máshol), az nem drága, de mégsem kopik vagy veszti színét.
Az enyémbe cirkónium van és fél év után teljesen kikopott.
Ha teheted ne olyat vegyél.
A swarovski kövek jól bírják, de tényleg figyelni kell, hogy olyat válassz ami nem tud kiesni.
A cirkon nagyon problémás lehet, mert előfordulhat, hogy kikopik és lehet, hogy nem. Mivel vegyesen találhatóak meg benne a járulékos ásványi összetevői, vannak keményebbek és kevésbé kemények. A cirkónia a mesterségesen préselt változata, az még könnyebben sérül. Szóval ebbe bele lehet húzni.
Szerintem ha erre telik és a barátnődnek ez tetszene, nincsen vele semmi baj. Az ezüst is sokkal időtállóbb úgy, ha rendszeresen pótoljátok rajta a ródiumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!