Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változik egy kapcsolat az eljegyzés után? Változik
valami? Viselkedés, Biztonságérzet?
Nálunk az addigi boldogság mégnagyobb lett és el is kezdtük szervezni rögtön az esküvőt, ami 5 hónapra rá volt. De eljegyzési buli sem volt, csak meglepetésszerűen megkérte a kezemet, az esküvő is szűk családi körben, annál nagyobb boldogságban telt.
2013. szept. 17. 11:30
Semmi sem változott nálunk, de ezt pozitívan kell érteni :)
Most kicsit izgalomban vagyunk, mert nemsokára megyünk időpontot kérni, de ennyi.
2013. szept. 17. 11:38
Eljegyzés után még nem változik. Majd az esküvő után, de főleg a gyerek után minden megváltozik, mely a legerősebb kapcsolatokat is megsebzi. A házasság mint olyan, kizárólag a nőnek jó, hiszen ebben az esetben nem lehet csak úgy elválni, illetve válás esetén a férj pénzéből is csurran nekik valami. Házasság kizárólag részletes házassági szerződéssel érdemes kötni. Aki ellene van ennek, az kifejezetten gyanús.
2013. szept. 17. 11:51
Én most is tökéletesen biztonságban érzem magam, nem kell nekem ehhez gyűrű, de még ígéret sem.
Elvált vagyok, akkor sem éreztem semmi különöset, amikor a volt férjem megkérte a kezem. Neki volt fontos és azért mondtam igent, mert akkor azt hittem, vele maradok életem végéig. Hát, nem így lett :-D
2013. szept. 17. 12:31
Szerintem semminek nem kell változni az eljegyzés miatt. Nálunk az eljegyzés a gyerekünk születése után volt, a házasságkötés pedig egy év múlva. 10 éves kapcsolatban. Én nem vártam ettől változást. Csak annyi, hogy bemutatkozásnál a "férjem"-nek és a "feleségem"-nek nevezzük egymást. Egyébként minden olyan, mint régen volt, szóval továbbra is boldogok vagyunk! )
2013. szept. 17. 13:10
Nekem pont ezért kérte meg a párom a kezemet, habár a mi esetünk annyira nem egyszerű.
Elutazott három hónapra. Azt mondta, sokkal nagyobb biztonságban érezné magát külföldön, ha nem a barátnője várná a találkozást, hanem a menyasszonya. Pedig eredetileg akkor akart megkérni, amikor 3 hónap után találkozunk a reptéren. Ezt így bevallotta.
Most tartunk 7 hétnél.:/
2013. szept. 17. 13:15
Nálunk a rokonság elkezdte komolyabban venni a kapcsolatunkat. Eddig csak együtt jártunk, de most, hogy 5 év után volt eljegyzés is, elhívnak minket együtt nyaralni, unokatesók ballagására, stb.
2013. szept. 17. 14:09
házasság után sem változik semmi.
2013. szept. 17. 16:06
Kapcsolódó kérdések: