Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrű (k) a jegygyűrű (k)?
Mostmár annyi féle módja van ennek, hogy lényegében, úgy kéred, meg ahogy neked szimpatikus.
Lehet úgyis, hogy megbeszélitek, hogy összeházasodtok, aztán elmentek és vesztek karikagyűrűket. Meg kérheted a kezét (köves) eljegyzési gyűrűvel is, és akkor ezt követően vesztek karikagyűrűket is. Megkérheted az apjától is, sokak szerint ez elavult, mások szerint szép szokás. Sokak szerint a köves eljegyzési gyűrű is idétlen amerikai szokás, másoknak meg pont ez tetszik. Tényleg úgy csináld, ahogy neked tetszik, meg ahogy szerinted a barátnődnek tetszene, ahogy az illik hozzátok, a kapcsolathoz. Viszont egy jó tanács. A házasság jó esetre egy életre szól, úgyhogy a gyűrű is tartós fémből legyen, ez pedig az arany! Megéri összespórolni rá, mivel nem fog elvékonyodni, elhajolni, feketedni...
Köszönöm! Nekem a karikagyűrűs megoldás tetszik, inkább abból vennék egy szép párt és nem külön még egyet, a kedvesem amúgy sem hord sok gyűrűt. Neki szerintem mindegy, ő így is úgy is örülni fog.
Igen, én is mindenképp aranyat akartam, és ha már lehet válogatni a megoldások között, akkor egy füst alatt vennék egy párt, hogy az enyém is meglegyen. Láttam olyan karikagyűrűket, aminek a női párjába volt egy kis fehér kő (kristály, gyémánt vagy ilyesmi), szerinted ízléses ilyesmit használni eljegyzéskor és később házasságkötéskor, vagy proli? Mert nekem tetszik, de sajnos nincs valami kifinomult ízlésem ékszerügyben, mivel én semmit nem hordok az órákon kívül. Ha meg elmegyek egy ékszerészhez, az majd a legdrágábbat próbálja meg rámsózni. Másrészt olyat is láttam, amibe bele volt gravírozva egy rövid szöveg apró betűkkel, hogy a szeretet legyőz mindent, vagy mindörökké veled/az oldaladon, stb. Mit gondolsz ezekről? Olyat is olvastam, hogy olyat kellene választani, aminek a belső részébe később a házasságkötés dátumát bele lehet gravírozni, mert azt is csinálják egyesek.
Mi karikagyűrűt hordtunk a jegyesség alatt, de akkor már 4 hónapja szerveztük az esküvőt. Nekem az a legfontosabb, hogy EGYÜTT választottuk ki őket, mert ez egy olyan ékszer, amit Életünk végéig hordunk majd. Nem szerettem volna meglepetésként kapni.
25N
Hát úgy is szokták,hogy elmentek csak úgy ékszertnézni és figyeled,hogy tetszik-e neki valamelyik.
De leggyakoribb,hogy kap egy köves csilibili eljegyzési gyűrűt, aztán együtt néznek karikagyűrűt.
Ami illik hozzátok/a kapcsolatotokhoz mindenképp olyat válasz!!!
mondjuk olyat is csinálhatnál ha nem vagy biztos benne,h pl.:a barátnőd nővérével(ha van)vagy az egyik barátnőjével összebeszélnél h nézzenek eljegyzési gyűrűket(bár lehet h ebből rájönne,de találjatok ki valami fedősztorit és akkor nem fog)
nagyon fontos h legyen valamilyen tartós anyagból!!!
Sok sikert!!és boldog,hosszú házasságot!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!