Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam férfinek a barátnőm mellett, hogy legyek ezen túl?
Én egy nagyon egyszerű paraszt családból származó vidéki gyerek vagyok, akinek egy városi gazdag családból származó kedvese van.
A kapcsolatunk jó, mert szeretjük egymást, de sajnos az én anyagi lehetőségeim nagyon korlátozottak. Raktárosként dolgozok nettó 90.000 Ft-ért, illetve a szüleimnek segítek be a gazdaságba, de abból nagyon kis pénz van, amit nem is szívesen kérek el tőlük, mert rosszul állnak anyagilag. A kedvesem szüleinek vállalkozásaik vannak, havonta több milliót keresnek, illetve a barátnőmnek is jó munkája van egy kereskedelmi banknál. 3x annyit keres, mint én...
A barátnőm szeret nagyon nyaralni, és sajnos ez nekem nem fér bele. Ezért már többször is volt olyan, hogy ő fizetett be, illetve programokat is ő fizet.
Az eszem tudja, hogy neki/nekik ez bőven belefér, de én egyre jobban fuldoklom és ez kezdi a kapcsolatunkat megölni. Régebben már az eljegyzésről is beszélgettünk, amit elmondott a szüleinek, azok meg már majdnem elkezdték szervezni az esküvőt. Azt mondták, hogy időben el kellene kezdeni, mert a részükről biztos lenne legalább 600 fő.... Nha ennél a résznél már el is ment a kedvem.
Tudom fura egy helyzet, de van olyan itt aki ezt egy kicsit át tudja érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!