Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal kinéztünk egy pár karikagyürüt, ami 3.9 gramm. Szerintetek az sok vagy kevés? Nagyon vékony lehet? Nem vagyok otthon ebbe a témába!
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 19:59
11/15 anonim válasza:
Na kíváncsi lettem, meg is mértem az enyémet: 2 g.
Semmi extra, de szép kis gyűrű, nem vékony egyáltalán.
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek! Aranyosak vagytok :)
2013. aug. 28. 21:01
13/15 anonim válasza:
Na megkérdeztem barátnőmet a kettő együtt volt 9g. Nem 19 :D Tehát olyan 4-4.5g egy darab. A mi gyűrűnket is megnéztem, direkt át mentem anyámhoz lemérni, 3.9g az én gyűrűm sima vörös arany karika gyűrű semmi extrával, nem mondanám, hogy vastag, de azért strapabíró. Szóval ha nem vagytok extra nagy ujjal megáldva szerintem nem vékony amit választottatok.
14/15 anonim válasza:
a miénk 7,5 g a pár.
5 mm széles, sárga arany. legtöbb ismerősömnek 2-3 mm vastag a gyűrűje.
Nekünk ez volt az ideális, eredetileg 8 g-os, 7-7 mm-es volt a gyűrű amit kiválasztottunk, aztán redukáltuk a méreteket :)
Szerintem 2-2,5 mm. Én azért félnék a vékony gyűrűtől, mert lehet, hogy egyszer csak eltörik...:-S
15/15 anonim válasza:
Én ezt szeretném, nekem is vékonykának tünik, de itt a pár 6,00 g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!