Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek elfogadhato 6 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadhato 6 év egyutt járas utan az osszekoltozes?

Figyelt kérdés
Sem az én, sem a párom szulei nem tamogatnak benne, mert meg fiatalok vagyunk, en 21, párom 24. Ti mit gondoltok errol? szerintem ennyi egyutt toltott ido utan mar elfogadhato lenne.
2013. aug. 24. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly költöztünk össze 5 év után, 22 és 23 évesen. Én dolgozom és tanulok (a mesteri programba már belefér) a párom tanul (orvosis, emellett dolgozni nem tud). A szülei támogatják őt annyival, amennyivel azelőtt is, hogy összeköltöztünk volna (elméletileg mindegy, hogy egyedül lakik-e vagy sem, ha azt a pénzt elküldik neki). Én meg kb. annyit keresek, amennyit ő kap otthonról.

Nem láttuk értelmét továbbra is távkapcsolatban élni, abban az esetben nem haladt volna semerre a kapcsolatunk. Már egy éve összeköltöztünk, volt eljegyzésünk.

Mi is megtudtunk volna élni a párom szülei pénzéből, de én borzasztó rosszul éreztem magam a helyzettől, folyamatosan munkát kerestem, pl. 6 hónapja egy babára vigyázok napi 8 órában. Szeptembertől óvónéni leszek.

Talán ez a szüleitek gondja. Ha csak a párod szüleinek van gondja, talán az a bajuk, hogy Neked nincs kereseted. Amúgy azt gondolom, ha keresel munkát 1-2 hónapot simán élhettek a párod keresetéből. Mi mindig is úgy éltünk, hogy ami pénzünk volt az közös volt. Ettől függően semmi pénzért nem engedném, hogy a párom vagy a párom szülei tartsanak el, ez nálam elvi kérdés.

23-L

2013. aug. 25. 07:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Diakmunkat nem tudok vállalni,mert én is orvosira jarok es az egyetem mellett egyszeruen nincs idom meg melozni. A szuleim viszont, tamogatnanak havonta a suli koltsegeit, es a rezsi ram eso reszet, csak azt kotottek ki, hogy a kajat a parom allja.
2013. aug. 25. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit fura az a része, hogy kikötötték, hogy a kaját a párod állja...éértem én, nálunk is a párom állta, míg nem volt munkám, nem is az, de mi az, hogy ilyesmit kikötnek?

Talán ez nem tetszik a barátod szüleinek.

Ugyanakkor fura, mert a barátod szüleinek meg ahhoz nincs köze, hogy a fiuk mire költi a pénzét.

Az én párom szülei meg bármijüket nekem adnák, bármit megtennének értem. Míg nem volt munkám is támogattak, nem hánytorgattak fel semmit...

2013. aug. 25. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mi a probléma. A szüleid támogatnának szinte mindenben, gondolom ez a maximumuk. Az étel részét lehet, hogy úgy értették, hogy sajnos havi +30.000-et, ami egy fő egészséges, normális étkezésére kell, már nem tudnak pluszban nyújtani, ezért ezt teremtse elő a párod.

Ha mint írtad, a párod aránylag jól keres, akkor mi áll az utatokba?

2013. aug. 25. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen ok.
2013. aug. 26. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem azt magyarázza el valaki, ha valakinek nincs önálló keresete, mert egyetemista, miért ne költözhetne össze a párjával? Én is akkor költöztem össze a párommal. Előtte is, utána is kaptam 75 ezer Ft-ot otthonról. Vagy most apámnak azt kellett volna mondania, ha egyedül élsz, vagy idegennel akkor küldök pénzt, ha a pasiddal, akkor nem? Egyszerűen nem értem. Baráti körben is vannak párok, akik egyetem alatt összeköltöztek. Együtt kerestek albit. Ez a családnak ugyanakkora költség, mintha valaki random egyetemi csoporttársakkal költözik össze. Sőt annyival kevesebb is, hogy egy szobában laknak a párok általában, szóval még ez is farag a költségeken... (Igen, persze más, ha valaki otthon lakik amúgy...stb)

Szóval szerintem a ti esetetekben egyáltalán nem korai. Ha nem orvosira járnál, azt mondanám, a házasság sem korai, így viszont nyilván minden eltolódik kicsit.

2013. aug. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!