Szerintetek egy öreg embertől elfogadható ha így viselkedik? Mennyire tolerálnád?
Párom nagypapájának régóta ígérgettük ,hogy elvisszük a dél-Magyarországon élő húgához látogatóba, és mivel terveztük párommal,hogy lemegyünk a Balatonhoz, úgy egyeztünk meg a nagypapával,hogy teszünk egy kitérőt és elvisszük őt a húgához, és 4 nap múlva érte megyünk mikor is hazaindulunk.
Útközben a hátsóülésen ülő papa jelezte,hogy éhes, mivel nem ebédelt mert izgatott volt, hogy végre megy valahová így tettem el neki kaját, egy műanyag tányérban.Odaadtam neki, közben kaptam egy hívást így telefonon beszéltem mikor a papa befejezte az ebédelést, előrenyújtotta nekem a tányért,hogy vegyem el, de nem tudtam elvenni a telefon miatt, párom szólt neki hogy tegye csak le hátul, mire ő némi ételmaradékkal együtt kihajította a tányért a tetőablakon, majd elégedetten konstatálta, hogy kell a bánatnak az üres tányér.(ráadásul ez nem az az egyszer használatos 25 forintos tányér volt)
Akkor útközben végig eregetett, hogy neki már nem jók a záróizmai és nem tudja visszatartani, ez viszont nem teljesen igaz, mert korábban azt ecsetelte,hogy az orvosnál milyen nehezen tudta visszatartani 1,5 órán keresztül amíg várt, és végül kiderült,hogy nem vécézett.Ezért meg kellett állnunk egy pihenőnél, ahol ő elment a vécére, mi pedig vásárolni mentünk párommal.
Mikor kijöttünk a papa közölte,hogy a wcért fizetni kell így ő a kamionok között végezte el a dolgát mert már csak odáig bírt elmenni.
Innét aztán gyorsan tovább is álltunk, majd később egy benzinkútnál álltunk meg ahol volt ilyen gyorskajálda féleség ahová a papa is bejött és leült egy német család asztalához, majd a megkopott német tudását megcsillogtatva beszélgetésbe elegyedett velük.(nagyon "örültek" neki)
Párom hagyta volna,hogy üljön csak a németek közt, én mentem oda,hogy nem illik és elhoztam onnét.
Aztán végre célba értünk a papával, majd miután otthagytuk mondtam a páromnak,hogy szerintem kicsit sok az amit művel.Kidobálja a dolgokat a kocsiból, a kamionparkolóba sz*rik, leül egy idegen család mellé beszélgetni, telefingja a kocsit ahelyett,hogy szólna,hogy vécére kell mennie... nem szeretném ha a visszaúton is ez lenne, de párom szerint rá kell hagyni mert már öreg.
Szerintem pedig nem kéne ráhagyni.
Szerintetek?Szóvá tegyem a nagypapának ezeket?
Nem írod, hány éves, de sajnos az öregek ilyenek.Jó, a kidobálás más tészta, de ők már megint gyerekek.Ha ebbe belegondolsz, akkor egy gyerek is pukizik, ha kell neki, ott húzza le a bugyit/gatyát, ahol jónak látja.
Tudom, hogy nagyon idegesítő lehet, de sajnos ez van.
Felesleges szóvá tenni, max összevesztek az öreggel is meg a pároddal is, de attól a papa már nem fog változni.
Valahogy bírd ki ezt az utat még hazáig, aztán legközelebb nem utaztok együtt.
Alapvetően kedvelem mert jó ember, meg akarva és akaratlanul is csinál vicces dolgokat, de van hogy átlépi a határt.
Biztos sokat rátett,hogy izgatott volt, meg hogy történik valami az életében, megy valahová, de nem tudom, szerintem ez akkor is sok.
Arra gondoltál már,hogy belül Ő is 20 éves,és kicsit megjátszotta magát,tette a régi csibészt,aki volt??
nem kell mindent szóvátenni.
Kedeves kérdező!
Mit gondolsz, Te is meg fogsz öregedni?
Filmvaszonra kivankozik az oreg! :D
Koszi Kerdezo, besirtam! :)
Gondolom nem mindennap látogat rég nem látott rokonokat! Persze hogy izgul szegény és kicsit kipróbálja magát! A németeknél is sok helyütt szokás, hogy összeülnek csak úgy:)
Szerintem aranyos:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!