Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi ez az eljegyzés-hullám most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az eljegyzés-hullám most?

Figyelt kérdés

Csak szerintem van feltűnően sok eljegyzés mostanában? Ráadásul főleg azok körében, akik még fiatal koruknál fogva nem nagyon engedhetnek meg maguknak esküvői terveket. Vagy úgy vannak vele, hogy majd apuci, anyuci mindent kifizet?

(Tudom, most jönnek az olyan válaszok, h az esküvő ingyen van, lakodalmat meg nem muszáj tartani. Az ilyen válaszolók most inkább kíméljenek. Lássuk be, 2 fős esküvőből nem sok van.)

2013. aug. 23. 14:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

16 és 1!

Mi bajod? Nem fáj az igazság, szerintem Neked fáj valami, én boldog vagyok és kiegyensúlyozott, abszólút nem érdekel más külsősök véleménye.

2013. aug. 26. 07:53
 22/27 anonim ***** válasza:
19, senki nem mondta, hogy csak az érzelmekről szól, de számomra érzelmi döntés a házasság, ezért fogalmaztam, ahogy fogalmaztam. Amúgy leírtam, mi hogyan fogunk tenni, abba aztán tényleg nins kivetnivaló. Szerintem.
2013. aug. 26. 07:55
 23/27 anonim ***** válasza:
39%

Na most jövök én..lehet lepontozni!!!

22 éves vagyok a párom 25. Több mint 3 éve vagyunk együtt,decembertől a menyasszonya vagyok,októberben lesz az esküvőnk meg a lakodalom és 15 hetes terhes vagyok az első gyermekünkkel. Igaz nem élünk külön,hanem szülőknél, DE külön emelet,külön bejárat,külön háztartás,van egy autónk,hitelünk nincs..most diplomáztam a 3éves óvónői szakon és dolgoztam is suli mellett. Most ezzel mi baj van??? Miért kell valakit lenézni ha 21 évesen kérték meg a kezét? Szerintem ez csak irigység...

2013. aug. 28. 12:19
 24/27 anonim ***** válasza:
51%
Pontosan az ilyen megnyilvánulások miatt lesznek ellenszenvesek a hozzád hasonlók. Mire lennék irigy? Te is azt gondolod, hogy különb vagy attól, hogy megkérték a kezedet. És pontosan ez a baj veletek. Ennyi.
2013. aug. 28. 16:57
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
Hány kapcsolatot volt előtte?
2013. aug. 28. 16:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Hozzám szólt a kérdés?

1 komoly kapcsolatom volt előtte..de vele egyáltalán nem terveztem a gyereket és az esküvőt sem..bár akkor mégcsak 17 voltam. De ez hogy jön ide? Mi köze ennek a témához?

Magyarázzátok el,hogy mi baj van vele,ha valaki fiatalon megy férjhez? Mindig is így terveztem és nem bánom..Vagy az már jobb ha 35-40 évesen házasodunk?

2013. aug. 28. 19:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja a 15 hetes kismama voltam :)
2013. aug. 28. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!