Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reptéri ellenőrzésnél lebukhatok, hogy a gyűrű a kézipoggyászomban van?
Külföldön szeretném eljegyezni barátnőmet. Azonban a célállomáshoz többszöri átszállással lehet eljutni. Mégpedig repülővel!
Hogy csináljam, hogy a barátnőm ne vegye észre a gyűrűt a reptéri ellenőrzéseken? Az utazótáskára/kézipoggyászra gondoltam, hogy belerejtem majd, de átvilágításnál lehet, hogy kipakoltatják az egészet velem és akkor az egész oda. Mit tegyek? Járt már valaki így? Esetleg ismerőse?
jéézusom!
Nem tudom milyen divat ez ti felétek! Megkérni egy nő kezét, nem előre megbeszélve szokták! A pillanatnak kell élni. Ha már több éve együtt van 2 ember, akkor nem kérdés, hogy igent fog mondani a lány.
Egyébként meg, egy eljegyzési gyűrű szokott lenni a nőnek, majd a házasság előtt elmegy a pár venni 2 házassági gyűrűt. Gyengébbek kedvéért egy nőit és egy férfit. Nem az eljegyzési mellé egy pótlék ffi gyűrűt! Emberek! Ébredjetek már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!