Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek egy ilyen gyűrűnek? (Eljegyzés)
Figyelt kérdés
Tetszene nektek ez a gyűtű? Tudom hogy a képen látható csak futtatott, de mondjuk aranyból?2013. aug. 7. 21:21
11/26 andi9208 válasza:
én sem szívesen hordanám, de annyira nem érdekelne, hogy néz ki, ha életem szerelme megkérné a kezem...:)
12/26 anonim válasza:
Nem, mert nem tudnám mindennap hordani. (És én személy szerint a karikagyűrűs jegyesség híve vagyok amúgy is)
25N
13/26 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mondjuk mosogatásnál levenném:) egyébként, ha a barátnődnek is tetszene, miért ne? Sok sikert! ;)
14/26 anonim válasza:
Eljegyzéshez karikagyűrű kell,nem kövesgyűrű. Az csak kísérőgyűrű lehet a karika mellé.
15/26 anonim válasza:
Karikagyűrű esküvőhöz kell!!!!!!! Eljegyzéshez kövesgyűrű!!
17/26 anonim válasza:
Maga a gyűrű nem túlzottan tetszik, mert nekem túl sok, de pl. különleges alkalomra mutathat jól. De eljegyzésre nem örülnék neki, már azért sem, mert számomra a karikagyűrű az eljegyzési gyűrű, nem az ilyen kövesek. Kövesből van vagy 10 itthon. Karikagyűrűből csak egy lesz.
18/26 anonim válasza:
NEM örülnék neki,nagyon kevés lánynak tetszene ez szerintem,nagyon hivalkodó feltűnő.Csak akkor válaszd,ha a barátnőd a hétköznapokban is feltűnően öltözködik,ilyen ékszereket hord.Én egy kis köves vékony fehérarany gyűrűvel lepném meg,de a lényeg,hogy az ízlését találd el.:)Ha már feleségül akarod venni,szerintem megér 1 kis nyomozást,meg megismerést,hogy olyat kapjon,amilyet érdemel:)
De persze a legfontosabb maga a gesztus!!!:)
20/26 anonim válasza:
Hú szerintem nagyon csicsás, nem eljegyzésre való, oda kifinomultabb, visszafogott, elegáns darab kell, amit minden nap hordhat. Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!