Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, hogyha nem vágyok eljegyzésre, meg habos-babos menyasszonyi ruhákra, hatalmas esküvőre és minden ilyesmire?
Sokan szinte kikönyörgik, hogy jegyezzék el, de valahogy ez engem sosem tartott lázban. Számomra fontosabb az, hogy feltétel nélkül szeressük egymást, mintsem, hogy 1-2 év járás után elvegyen, és valami 300 fős lagzit tartani.
Azt sem bánnám, ha házasság nélkül együtt öregednénk meg, boldogan.
Az esküvő, házasság csak nyűg és sok esetben csak kérkedésről/a boldogság látszatáról szól.
Szerintetek gond, hogy így látom a helyzetet? Ti hogy vélekedtek a témáról?
20/L
Azt hiszem én értem, hogy mire gondolsz. Sokan tényleg azért mennek férjhez, mert meg akarják mutatni, hogy őket igenis elveszi valaki. Sokszor például a volt barátjuknak. Van ahol meg a család várja el, és ők akarják megmutatni a rokonságnak, hogy micsoda lagzit tudnak fizetni a gyereküknek.
De ettől függetlenül a boldog kapcsolat nem azon múlik, hogy kinek milyen volt az esküvője, lagzija, ha volt.
Egyébként én sem vágyom egy nagy hagyományos lagzira. Nekem az a romantikus, ha mi ketten, két tanú és a legközelebbi családtagok vannak csak ott. Ez nyilván mindenkinek az egyéni ízlése, vágya. De egy szép ruhára természetesen én is vágyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!