Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, hogyha nem vágyok eljegyzésre, meg habos-babos menyasszonyi ruhákra, hatalmas esküvőre és minden ilyesmire?
Sokan szinte kikönyörgik, hogy jegyezzék el, de valahogy ez engem sosem tartott lázban. Számomra fontosabb az, hogy feltétel nélkül szeressük egymást, mintsem, hogy 1-2 év járás után elvegyen, és valami 300 fős lagzit tartani.
Azt sem bánnám, ha házasság nélkül együtt öregednénk meg, boldogan.
Az esküvő, házasság csak nyűg és sok esetben csak kérkedésről/a boldogság látszatáról szól.
Szerintetek gond, hogy így látom a helyzetet? Ti hogy vélekedtek a témáról?
20/L
ez ilyen éretlen divat duma amit nyomsz. arra is utal, hogy te is egy ilyen kis divat ember vagy, és éretlen gondolkodású (ami lehet sose változik meg)
te kértél véleményt, ez a véleményem, ne sértődj meg.
De valószinüleg ilyen fiús alkat lehetsz, nem ilyen dögös nőcis. Valószinüleg a nőciket is rib.cozod. Pedig ők nők, ami neked nem megy, hogy NŐ legyél.
a teféléd ugyanolyan álmodozó, mint az akiről te alkotsz véleményt, hogy várja a herceget a fehér lovon, csak te a feltétlen szeretettel vagy igy. rájösz kislány, hogy habostortát képzeltél az élet helyett, nincs ilyen szeretet, és kapcsolat sajnos. akkor meg már tök nagy buli pár esküvő az életben ! :D (Ez csak vicc volt)
nah mindegy, rohadtul nem vagy egyéni hogy igy gondolkodsz. egy éretlen divat képződmény lehetsz, akinek nincsenek önálló gondoltai, és értékrendje.
szerintem kicsit ülj le, és gondolkodj el ezeken.
Jesszusom, utolsó, ezt most komolyan gondoltad? :D
Te biztos ilyen "dögös nőci" lehetsz, és biztos tudod, hogy én kit ri*ancozok le, mikor te így tök ismeretlenül, mikor az igazat megírom, rámmondod hogy játszom az értetlent, meg divat ember vagyok (miért is? mi bennem az értetlen, meg a divatos? :D)
Nem vagyok fiús, csak a szüleim sem házasok, gyerekkorom óta azt látom, hogy a házasság nem fontos, és ehhez tartom is magam.
Nem képzelek habostortát az élet helyett, sajnos néha elég pesszimista vagyok, de hiszem, hogy lesz egy olyan ember, aki nem a leendő esküvőnkért fog szeretni...
Nem akartam én egyéni lenni, viszont nyugi emberke, azért még nem leszek sem divatos, és nem vesznek el az önálló gondolataim meg az értékrendem (feltételezem nekem több van, mint neked lehet...) azért mert nem akarok eskövőt.
Szerintem meg te ülj le szépen, higgadj le, és mielőtt írsz, gondolkozz is.
De egyébként nem akarok vitatkozni, nem ezért írtam ki a kérdést, nem gondoltam, hogy ennyire szívre veszitek ezt a témát, vagy éjt-nappallá téve ezt a kategóriát néziket és akkor már nem csodálkozom, hogy herótotok van ezektől a kérdésektől. Ez esetben valami mást javasolnék, mondjuk egy kis biciklizés a szabadban, vagy a párotokkal egy randi. ;)
Nálam a téma itt le van zárva, nem vagyok hajlandó többet vitatkozni ezen.
én sem vagyok dögös nőci, de ilyen felfogással általában ilyen női önértékeléssel küzdő sérült lányok szoktak villogni. lehet mellétrafáltam. ne aggódj, megmaradhat a gondolkodásod magadnak, senki nem fogja elvenni tőled.
de könyörgöm, te kérdezted hogy ciki -e. akkor minek jösz ide, hogy mindenki egyetértsen veled? hát ez nem az az oldal. itt véleménynyilvánitás folyik. ha nem tetszik ne irj ki kérdést.
Nem azt mondom, hogy csak az én véleményem lehet igaz, de a stílusodat visszaolvashatnád.
A szüleimről meg nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!