Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan legyen "kedvem" megint?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen "kedvem" megint? Voltatok hasonlóan eljegyzés előtt?

Figyelt kérdés
Elég régen vagyunk együtt a párommal, licis korunk óta (6 éve). Megkérte a kezem, nem rég készültünk gyűrűket venni, tegnap jutottunk el odáig, hogy elinduljunk megvenni. Addig minden oké volt, jókedvűen mentünk, találtunk is megfelelőt. Aztán a párom elkezdett vacilálni, hogy így meg úgy, majd érveket sorakoztatott fel, hogy miért ne vegyük még meg. Végül sírva jöttem haza, azóta sem tudom, hova tenni a dolgot magamban. Elhatároztam, hogy többet nem érdekel az eljegyzés téma, rosszul esik, nagyon megbántódtam. Szeretjük egymást, szakításon nem gondolkodom, de nagayon csúnya dolognak érzem ezt részéről, s még egyszer semmi kedvem elmenni "nézelődni". Persze azóta bocsánatot kért, de nekem nem elég, valami megváltozott. Helyre jön még?
2013. júl. 27. 19:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De nekem pont ez a bajom. Hogy ilyen indokkal "hogy mit szól az anyja" visszafordultunk, utolsó 50 méteren. Nagyon bántónak és megalázónak érzem.
2013. júl. 27. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is így érezném. Ki a tökömet érdekel az anyja? Mit szól bele, hogy miből veszitek?

DE elszomorítóbb, hogy ilyen fatökű a pasid!

2013. júl. 27. 20:46
 13/18 A kérdező kommentje:
:(
2013. júl. 27. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
édes istenem bár csak ennyi lenne a problémám:D
2013. júl. 27. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Helyre jön-e?

Attól függ (szerintem), hogy minden helyzetben így viselkedik-e, vagy csak most jött rá a "jaj anyám mit fog szólni" hozzáállás. Mert ha csak ebben az esetben jött elő a téma, akkor még át lehet hidalni szerintem, de ha az élet minden területén ilyen, akkor ez még gomoly gondokat okozhat később.

2013. júl. 27. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon jó lenne, ha MOST az először a párod venné a bátorságot és fittyet hányna az anyjára, mert rossz dolgok fognak jönni, az biztos! Igen gyakori a "jaj, édes kis fiacskámnak ki fog majd főzni rendesen" effektus és az örökös cseszegetés az oldaláról az irányodba.

Én azt mondanám a helyedben: Anyád vagy Én! Válassz!

Kész, az ügy lezárva! Felnőttel házasodsz, vagy gyerekkel?!

43/F

2013. júl. 28. 00:47
 17/18 A kérdező kommentje:

Ebben a témában ilyen. Tegnap mondtam is, hogy akkor vedd feleségül anyádat...

nagyon rosszul esett.

Amúgy nem "anyuci pici fiacskája", legalábbis eddig nem viselkedett úgy...

2013. júl. 28. 11:28
 18/18 anonim válasza:
Minek nektek az eljegyzes vagy eskuvo ha a parodnak meg annyi penze sincs h megvegye a gyurrut. ne erts felre nem az a lenyeg ki veszi ki fizetni. csak gondolom nem 10 milioba kerul a gyurrud. nevetsegesnek erzem es elsietettnek. hogy akartok eletet kezdeni anyagi hatter nelkul?? mond mar meg mennyi az a gyurru hogy nincs.a parodnak annyi?
2013. aug. 25. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!