Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek így ehhez a férfihoz?
Megkérték a kezem a közelmúltban. Aminek egyfelől nagyon örülök, másfelől viszont elbizonytalanodtam:(
Na nézzük miről van szó:)
A párom két diplomás mérnök. Gépész mérnök valamint olaj és gáz mérnök. 30 éves korától 35 éve koráig egy óriási multi olaj cégnél dolgozott külföldön. A világ egyik legnagyobb olajcégénél. 35 éves korában visszajött Magyarországra különböző családi okok miatt. Az apukája nagyon megbetegedett, a testvére meghalt. Aztán itthon ragadt egy időre, talált itthon is munkát szintén az olajiparban és megismerkedett velem is:) Azóta eltelt 4 év. Nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk. Ő az az ember akivel úgy eltudnám az életemet képzelni, akivel családot szeretnék. Viszont ő mindig is visszaakart menni külföldre dolgozni. Erre pedig most újra megvan a lehetősége. És ő mindenképpen vissza is megy külföldre dolgozni. Így tehát nekem is vele kellene mennem, ha vele akarok maradni. Miután kiderült, hogy visszamegy külföldre nemsokára rá megkérte a kezem:) Aminek nagyon örültem és egyből igent is mondtam, de jobban belegondolva elbizonytalanodtam. Ő egy műszaki vezető. Az a dolga, hogyha az olajcég egy új kitermelő vagy finomító helyet épít akkor ő és a kollégái odamennek és felügyelik, hogy minden az előírásosoknak, szabványoknak, elővárosoknak megfelelően épüljön. Valamint ha valahol nagy felújítás vagy átépítés van akkor szintén. Ez az jelenti, hogy huzamosabb ideig nem él sehol. Tehát mondjuk fél évet van egy helyen aztán 2 évet megint máshol majd 1 évet megint máshol és így tovább. Na most én valahogy nem így képzeltem az életemet, hogy pár évnél többet nem élek egy helyen. Meg igazából a külföldre költözésért se ugráltam soha. Meg így gyereket is, hogy lehet vállalni? Én is már 31 éves vagyok. Szeretnék már babát, dehát így, hogy? Milesz az iskolával? Rángatjuk őt is össze-vissza?
Szóval nem tudom mi legyen:(
Ti hozzá mennétek egy ilyen férfihoz?
Persze nem az itteni válaszok alapján fogok dönteni, csak azért kíváncsi vagyok ki, hogy áll hozzá.
Mondd el neki, hogy szeretnél Magyarországon, vagy egy helyen maradni, nem költözni folyton. Ha igazán szeret, akkor összehangolja veled az ő életét, és nem neked kell mindenben alkalmazkodni. Ez a párkapcsolat és a házasság alapja, mindketten alkalmazkodunk egymáshoz, főleg ilyen fontos dolgokban.
És az első a kommunikáció. Valószínű, ha nem a világ leges legjobb pozícióját fogadja el, akkor sem lesznek anyagi gondjaitok. Az fontos neki, hogy veled együtt közös családotok legyen, vagy az a fontos neki, hogy minél több pénzt hajszoljon össze? Itt inkább ez a kérdés.
Ha a jobbnál jobb pozíciók fontosabbak neki annál, hogy a te igényeidet is figyelembe vegye, akkor nem lesz belőle jó házasság, mert mindig neked kell akkor alkalmazkodni, az nagyon egyenlőtlen, és nem éreznéd magad benne sem te, sem a gyerekek.
Bár 31 éves vagy, de ha nem sikerül egyeztetni ezeket a céljaitokat, akkor nem érdemes vele összeházasodni.
Ha pedig beszélgettek, és enged a te igényeidnek is, akkor sok boldogságot nektek!
Én hozzá mennék. Amíg nem iskolás a leendő gyerek, addig nem gond az utazgatás szerintem. Mire odakerültök, addigra meg válthat olyan melóra, amivel szintél jól keres és szereti, csak nem kell így rohangálni.
Az első gondolatom az volt, amikor olvastam, hogy legalább világot látnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!