Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti hozzámennétek így ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek így ehhez a férfihoz?

Figyelt kérdés

Megkérték a kezem a közelmúltban. Aminek egyfelől nagyon örülök, másfelől viszont elbizonytalanodtam:(

Na nézzük miről van szó:)

A párom két diplomás mérnök. Gépész mérnök valamint olaj és gáz mérnök. 30 éves korától 35 éve koráig egy óriási multi olaj cégnél dolgozott külföldön. A világ egyik legnagyobb olajcégénél. 35 éves korában visszajött Magyarországra különböző családi okok miatt. Az apukája nagyon megbetegedett, a testvére meghalt. Aztán itthon ragadt egy időre, talált itthon is munkát szintén az olajiparban és megismerkedett velem is:) Azóta eltelt 4 év. Nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk. Ő az az ember akivel úgy eltudnám az életemet képzelni, akivel családot szeretnék. Viszont ő mindig is visszaakart menni külföldre dolgozni. Erre pedig most újra megvan a lehetősége. És ő mindenképpen vissza is megy külföldre dolgozni. Így tehát nekem is vele kellene mennem, ha vele akarok maradni. Miután kiderült, hogy visszamegy külföldre nemsokára rá megkérte a kezem:) Aminek nagyon örültem és egyből igent is mondtam, de jobban belegondolva elbizonytalanodtam. Ő egy műszaki vezető. Az a dolga, hogyha az olajcég egy új kitermelő vagy finomító helyet épít akkor ő és a kollégái odamennek és felügyelik, hogy minden az előírásosoknak, szabványoknak, elővárosoknak megfelelően épüljön. Valamint ha valahol nagy felújítás vagy átépítés van akkor szintén. Ez az jelenti, hogy huzamosabb ideig nem él sehol. Tehát mondjuk fél évet van egy helyen aztán 2 évet megint máshol majd 1 évet megint máshol és így tovább. Na most én valahogy nem így képzeltem az életemet, hogy pár évnél többet nem élek egy helyen. Meg igazából a külföldre költözésért se ugráltam soha. Meg így gyereket is, hogy lehet vállalni? Én is már 31 éves vagyok. Szeretnék már babát, dehát így, hogy? Milesz az iskolával? Rángatjuk őt is össze-vissza?

Szóval nem tudom mi legyen:(

Ti hozzá mennétek egy ilyen férfihoz?

Persze nem az itteni válaszok alapján fogok dönteni, csak azért kíváncsi vagyok ki, hogy áll hozzá.

2013. júl. 24. 06:59
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ! Volt sok hasznos:)

A párom is már nagyon szeretne gyereket. Szóval nem csak én erőltetném ezt. Azért ő sem tini már:) Meg tudom, hogy nagyon szeret engem és velem képzeli el a jövőjét. Efelől nincsenek kétségeim.

Nehéz még megmondani, hogy a világ melyik részére mennénk. A párom szerint valószínűleg Kanada, Alberta lenne az első.

Egy hasonló hely: [link]

Itt készülődik egy óriási 60 milliárd dolláros beruházás. Ide szinte biztosan mennünk kellene. Meg képbe van még Brazília partvidéke, Mexikói-öböl, Nyugat-Afrika partvidéke.

Majd még reagálok más dolgokra is, csak csinálni kellene valami gyors vacsit:))

2013. júl. 24. 19:04
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem azokat a képeket amiket linkeltél. Borzasztó gátlástalan pusztítás amit ezek művelnek:( Szörnyű, hogy mit teszünk a bolygónkkal!

Egyébként ha azt érzed, hogy ő az igazi akkor menj hozzá és irány a nagyvilág!:) Sok sikert és boldogságot:)

2013. júl. 24. 21:28
 23/36 xeniah ***** válasza:
86%

Nem, én nem mennék hozzá igy ehhez a férfihoz. Mert én már máshoz mentem hozzá :)

Mi is külföldön vagyunk, és mi sem vagyunk "letelepedve" a férjem munkája miatt, ráadásul mi nem is ugrálhatunk úgy anyagiak terén, mint ti. De szerintem, ha szeretsz valakit, nem kérdés, hogy mit teszel.

2013. júl. 25. 12:22
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Én csak 21 éves vagyok és pont azt kéne írnom, hogy mennék és világot látnék, de ez nem igaz. Olyan formában, hogy elutazunk ott vagyunk 1-2 hetet az oké, de így családot vállalni sosem szeretnék.
2013. júl. 25. 18:24
 25/36 anonim ***** válasza:
66%

Sokan nagyon nagy tévedésben vannak, amikor azt hiszik, hogy a gyereknek csak hatéves korától fontos az állandó lakóhely. Egy gyereknek leginkább a kora gyerekkori szakaszában van szüksége állandóságra, és minél kisebb, annál erősebb fokon. Ez ugyanis mélyen beépül a személyiségébe és később erre fog alapozni.ha ez hiányzik, akkor nagyon nagy problémák alapozódnak meg ennek a hiánynak a meglétével.

D. Tóth Kriszta az az embertípus, akitől rendszeresen megzuhanok. Nagyképű és borzasztóan buta. Ő adta elő, hogy X+ sokszor költözött már életében, és ebből számtalan sok költözés esett a gyereke nagyon pici korára. Én van olyan ostoba, hogy maga sem látja, hogy a gyerek miért lett négyéves korára kényszeressé: élére állít mindent, dobozol, pakol, kapaszkodik. AZÉRT, mert élete első éveiben állandó bizonytalanság vette körül.

Gondolom, mindenki érti, mire írtam ezt a példát.

Kérdező: a pénz sok mindnet jelent, leginkább egy csomó jó lehetőséget, ha tudsz vele élni, de nem mindent. Sokszor pedig semmit. (Pl. aranykalitka emberek drogfüggése stb.)

Ha neked a család a legfontosabb, és már most azon agyalsz, hogy milyen nehezen tudnád elengedni a hazádat, akkor azt mondom, ne menj hozzá a pasihoz. Régóta külföldön élek, nem egészen önszántamból, és bizony néha kutyanehéz úgy is, hogy nem vagyok az a hejde-nagyon-hazasírós-hazarohangászós típus. Igaz, már nincs is kihez.

Gondold meg alaposan. És leginkább MINDENT beszélj meg a pasiddal. ha bárhol mismásol, ha bárhol azt veszed észre, hogy elhallgat, vagy nem eglészen őszinte (támaszkodj csak nyugodtan a híres női megérzésekre, jók azok!), akkor ezt azonnal próbáld meg tisztázni, és ha nem hajlandó, akkor ezt abba a rubrikába írd fel, ami a "nem"-et erősíti.

Sok szerencsét! :)

2013. júl. 27. 19:46
 26/36 anonim ***** válasza:
82%
Bármit is választasz, utána ahhoz állj pozitívan, sose sirasd a másik életet, és próbált utána a legtöbbet kihozni a helyzetből. Azt is vizsgáld meg, hogy te talalnál e meg egy férfit, akit így szeretsz, illetve valòban ő e az életed nagy szerelme. Bárhogy is döntesz, azt fogadd el helyesnek, mert egy életen át azon rágòdni, mi lett volna ha....depressziòba dönt.
2013. júl. 27. 19:56
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
ha még el sem vett feleségül, kár a gyerekről elmélkedni.
2013. júl. 27. 19:58
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
én a férjemhez alkalmazkodnék, nem egy nem létező gyerekhez.
2013. júl. 27. 19:59
 29/36 anonim ***** válasza:
82%

A 28 AS VÁLASZ HATALMAS BUTASÁG!!!

Kedves kérdező! Amit a férjed ajánl az egy teljesen más életforma. Teljesen megértem az aggályaidat! Ezt meg kell beszélned a pároddal...és lehet, hogy olyat mond, amin meglepődsz és nem lesz kérdés semmi :) Ha azt az életformát választod, valóban 6 éves korig mindegy hol a gyermek, veled van. Utána pedig világot lát! Te minden bizonnyal nem dolgoznál, tehát nevelgetheted. Ha válásra kerül a sor (bocsi) akkor hazajössz.....ez itt is benne van a pakliban egy átlag pasi mellett is, csak a gyerektartás kisebb. Ha mindened ódzkodik a költözés ellen, az egész életforma ellen, akkor el kell engedned a pasit, akit szeretsz. Nem hinném, hogy lemondana a karrierjéről ( és ne is tegye). Akkor kerestek mást! Nézd, szerintem próbáld meg és ne vállalj rögtön gyermeket....sok boldogságot!

2013. júl. 27. 22:12
 30/36 anonim ***** válasza:
48%

ez tényleg nagy dilemma.

egy kicsit nekem az az aggályom, hogy nem látom, hol van a Te akaratod ebben a történetben.

Mert, ahogy írtad, "mindenképpen vissza is megy külföldre dolgozni". Tehát semmiféle kompromisszum lehetősége még csak meg sem legyintette a vőlegényedet. Te az lehetsz, aki vagy alkalmazkodik, vagy eltűnik a képből.

Amit Te szeretnél, azt azokba a keretekbe kell beszorítani, amit a másik fél meghatároz. A kerítésen belül persze szabadon mozoghatsz... :S

Itt nem a külföldre költözéssel meg az utazgatással van a fő baj. Én speciel nem így képzelem el két egyenrangú fél házasságát. De nem mindenkinek van szüksége egyenjogúságra.

2013. júl. 28. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!