Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen jegyeztétek el egymást?
azért néha belegondolok már, 25 leszek , mások meg már megállapodtak összeköltöztek és eljegyzés meg minden , elég későn értem de nekem is kéne már egy komoly pasi.akivel tényleg érzem hogy igazi. de a mostanival nem érzem vagyis nem tudom mit kéne érezni...ő az első komolyabb.
nagyon elkéstem?
Írja, hogy van pasija: nekem is kéne már egy komoly pasi.akivel tényleg érzem hogy igazi. de a mostanival nem érzem
Ez a pasid nem kell neked, csak van!
Elnéztem...
"de azért jó lenne egy pár akivel azt érezném mint mások :))
jó lenne boldognak lenni"
Ebből valamiért nagyon nem az jött le, hogy van párja...
Minek vagy vele??? Félsz, hogy egyedül maradsz, ezért inkább vele vagy? Nagy hiba...
akivel nem érzed úgy, h ennyi idősen össze akarsz költözni, azzal nem lehet valami komoly a kapcsolat.
persze rohanni sem kell sehova, bőven ráérsz családot alapítani 30 évesen is.
engem úgy neveltek, h előbb legyenek meg a feltételek, aztán érdemes gyerekvállaláson gondolkodni. 24 voltam mikor eljegyzett a párom aki velem egyidős, de házasságot egyelőre nem szeretnék.
25L
Mi nem jegyeztük el egymást, de együtt lakunk. 2 éve vagyunk együtt, ennyi ideje is lakunk együtt. Szoktunk beszélni, hogy mi lesz majd ha... de ennél tovább nem jutottunk.
Én 24 vagyok, ő 28. Nyilván nem akar ő se annyira családot még, mert nem töri kezét-lábát esküvőért, gyerekért. Én se szeretnék még gyereket egyáltalán, de esküvőt szeretnék a közeljövőben. Majd meglátjuk. Erőltetni nem lehet, vagy megjön az érzés, vagy nem.
De ha neked már megjött az érzés, hogy szeretnél szerelmes lenni, akkor azzal kezd, hogy szakíts a barátoddal, és járj nyitott szemmel, sosem tudhatod, hol botlasz bele a jövendőbelidbe :D Amúgy 3 év múlva lehet, teljesen másképp fogod látni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!