Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idősen jegyeztétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idősen jegyeztétek el egymást?

Figyelt kérdés

azért néha belegondolok már, 25 leszek , mások meg már megállapodtak összeköltöztek és eljegyzés meg minden , elég későn értem de nekem is kéne már egy komoly pasi.akivel tényleg érzem hogy igazi. de a mostanival nem érzem vagyis nem tudom mit kéne érezni...ő az első komolyabb.

nagyon elkéstem?

2013. júl. 23. 20:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Írja, hogy van pasija: nekem is kéne már egy komoly pasi.akivel tényleg érzem hogy igazi. de a mostanival nem érzem

Ez a pasid nem kell neked, csak van!

2013. júl. 23. 21:58
 22/34 A kérdező kommentje:
igen van barátom..
2013. júl. 23. 22:00
 23/34 anonim ***** válasza:
Minek vagy vele, ha nem érzed, hogy ő az aki kell? Csak, hogy kell?
2013. júl. 23. 22:01
 24/34 anonim ***** válasza:

Elnéztem...

"de azért jó lenne egy pár akivel azt érezném mint mások :))

jó lenne boldognak lenni"

Ebből valamiért nagyon nem az jött le, hogy van párja...

Minek vagy vele??? Félsz, hogy egyedül maradsz, ezért inkább vele vagy? Nagy hiba...

2013. júl. 23. 22:03
 25/34 A kérdező kommentje:
jól érzem magam vele, minden ok, de elköteleződni nem akarok még, megijeszt a gondolat még hogy összeköltözzek vele vagy ilyesmi
2013. júl. 23. 22:04
 26/34 anonim ***** válasza:
Én 23, ő 28
2013. júl. 23. 22:06
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem ő az igazi, ha nem akarsz vele elköteleződni meg összeköltözni sem.
2013. júl. 23. 22:08
 28/34 anonim ***** válasza:

akivel nem érzed úgy, h ennyi idősen össze akarsz költözni, azzal nem lehet valami komoly a kapcsolat.

persze rohanni sem kell sehova, bőven ráérsz családot alapítani 30 évesen is.

engem úgy neveltek, h előbb legyenek meg a feltételek, aztán érdemes gyerekvállaláson gondolkodni. 24 voltam mikor eljegyzett a párom aki velem egyidős, de házasságot egyelőre nem szeretnék.

25L

2013. júl. 23. 22:09
 29/34 anonim ***** válasza:
21 éves voltam mikor a párom megkérte a kezem, ő 26 volt akkor, 1,5 év után. 2,5 év után lett esküvő.
2013. júl. 24. 08:01
 30/34 anonim ***** válasza:

Mi nem jegyeztük el egymást, de együtt lakunk. 2 éve vagyunk együtt, ennyi ideje is lakunk együtt. Szoktunk beszélni, hogy mi lesz majd ha... de ennél tovább nem jutottunk.

Én 24 vagyok, ő 28. Nyilván nem akar ő se annyira családot még, mert nem töri kezét-lábát esküvőért, gyerekért. Én se szeretnék még gyereket egyáltalán, de esküvőt szeretnék a közeljövőben. Majd meglátjuk. Erőltetni nem lehet, vagy megjön az érzés, vagy nem.

De ha neked már megjött az érzés, hogy szeretnél szerelmes lenni, akkor azzal kezd, hogy szakíts a barátoddal, és járj nyitott szemmel, sosem tudhatod, hol botlasz bele a jövendőbelidbe :D Amúgy 3 év múlva lehet, teljesen másképp fogod látni az egészet.

2013. júl. 24. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!