Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Három év után eljegyzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három év után eljegyzés? Korai vagy sem?

Figyelt kérdés

2 éve élettársak vagyunk, közeledik az évforduló. Ennyi idő után már várható?

24N, 29F

2013. jún. 13. 13:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen egyszerű nő, hogy ezen besértődjek vagy hasonló. Nem akarok úgy készülni, hogy eljegyez, hisz nem akarok csalódni, csak kicsit ábrándoztam... Lényegében a kérdés is emiatt született.
2013. jún. 13. 18:38
 22/29 anonim ***** válasza:
Mostmar tenyleg kivancsi vagyok, hogy mi lesz :) Ird mar meg legyszi, hogy menyasszony lettel-e vagy sem. De azert szurkolok :)
2013. jún. 13. 20:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Jelentkezni fogok, de még kereken két hónap az évfordulóig, szóval a kérdésem biztosan korai. :D
2013. jún. 14. 10:25
 24/29 anonim ***** válasza:

A 3. évfordulónkat már férj és feleségként fogjuk ünnepelni, szóval nem korai egyáltalán.

24N

2013. jún. 15. 09:48
 25/29 anonim ***** válasza:
Mi az elsot mar ferj es felesegkent unnepeltuk, es mar 10 eve egyutt vagyunk :))
2013. jún. 16. 18:12
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem érdemes azzal stresszelned magad, hogy jön egy ünnep és hátha megkér a párod. Karácsonyig belehülyülsz, ha nem teszi meg. Meg aztán, nem is biztos, hogy évfordulót, vagy ünnepet választ. Persze, várható, van akit fél év után megkérnek, de van olyan ismerősöm, akik 10 év után jegyezték el egymást és házasodtak össze. Szóval ez így nem bejósolható.
2013. jún. 17. 17:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát le leszek pontozva:

Ha már kitapasztaltátok magatokat párkapcsolatok terén, ismeritek, szeretitek egymást, elviselitek egymás nyűgjét baját, akkor hajrá.

A férjem és én három hónap (két év külön) egy nap után történt meg a lánykérés.

Azért szakítottunk, mert az anyja elköltözött külföldre, ő pedig 150kmel odébb, az apjához. Ő 18 én 16 voltam ekkor.

Aztán egy nap beállított és megkérte a kezem.

Öt éve vagyunk házasok.

2013. jún. 18. 21:52
 28/29 anonim ***** válasza:

Mi is 3 éve vagyunk együtt, de mi már egy ideje megbeszéltük, hogy amint kapok munkát (februárban végeztem, azóta munkanélküli vagyok és keresek ezerrel), összeköltözünk, ha úgy is működik, akkor házasság és gyerek. Lehet, hogy a párom meg fog lepni a kérdésével akkor és ott, mert elég romantikus alkat és szereti a meglepetéseket, de azt is el tudom képzelni, hogy megbeszéljük, hogy akkor mikorra tűzzük ki az időpontot. Mindketten szeretnénk együtt élni, házasságpártiak vagyunk és már gyerekre is nagyon vágyunk. Szóval szerintem 3 év után normális lenne erről beszélni, főleg úgy, hogy együtt is éltek. Persze nem úgy kell felhozni a témát, hogy "mikor veszel már el feleségül?" vagy "hol a gyűrűm?", hanem hogy mi a véleménye a házasságról, mik a tervei, stb. Különösen, ha a harmadik évfordulón nem történik semmi, akkor felhozhatod, hogy "Uram Isten, már 3 éve együtt vagyunk! Lassan aktuális lenne a baba projekt... :)"

De ne stresszeld magad azzal (se a párodat), hogy xy férjhez ment, szült, stb. Hidd el, jó néhány veled hasonló korú nőnek piszkálja ez a csőrét. Én a biológiai órámra kenem, hogy irigy vagyok. Szerintem ez a legjobb szó rá. Irigy és kész. Én is szeretnék már feleség és anya lenni, de még nem lehet. Másnak máshogy alakult az élete, nekem meg úgy, hogy még 1-2 évet várnom kell. Nem a világ vége, kibírom addig. És nem érzem úgy, hogy el lennék késve, egyszerűen csak babázni szeretnék már. 26N

2013. jún. 19. 07:57
 29/29 A kérdező kommentje:

Nem lettem eljegyezve, de nem ért meglepetésként, mivel már előtte napokban ez nyilvánvalóvá vált.

Kicsit beszélgettünk is a témáról. Valószínűleg még jó ideig nem fog rá sor kerülni.

Nem érzem magam megbántva.

2013. aug. 16. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!