Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három év után eljegyzés? Korai vagy sem?
Figyelt kérdés
2 éve élettársak vagyunk, közeledik az évforduló. Ennyi idő után már várható?
én még csak 13/F vagyok de azt én is tudom hogy ennyi idő után már simán össze lehet házasodni
2013. jún. 13. 14:28
12/29 anonim válasza:
Már megtörtént az eljegyzés, vagy most készülsz/készültök rá?
2013. jún. 13. 14:43
13/29 anonim válasza:
Nem korai, és én is osztom azok véleményét, akik szerint nem az időn múlik.
off: a 13 éves fiú válasza aranyos volt: )
2013. jún. 13. 14:43
14/29 A kérdező kommentje:
Még nem történt meg, én csak azt írtam, hogy beszéltünk róla, milyen esküvőt akarunk. :) Ennél közelebb nem jutottunk.
2013. jún. 13. 14:57
15/29 anonim válasza:
Szerintem sem korai. Ismerek olyan embereket akik 10 ev jaras utan osszehazasodtak, majd fel ev mulva elvaltak, de olyanokat is, akik fel ev jaras utan hazasodtak ossze, es mar 10 eve egyutt vannak . Ezt nem az ido donti el, ez csak iagazan belul a szivedben tudod erzeni, hogy keszen allsz-e ra vagy sem, de a lirtakbol itelve nagyon is :) Sok boldogsagot nektek! :)
2013. jún. 13. 14:58
16/29 anonim válasza:
Ja, ok, csak nem volt világos teljesen, hogy már megtörtént és úgy kérdezed, hogy korai. :D Kissé fáradt vagyok. Na de szerintem nem korai egyáltalán, főleg, ha belátható időn belül van esküvő. Annak mondjuk nem sok értelmét látom, ha valakik eljegyzik egymást és még 5 év múlva sincs tervben sem az esküvő.
2013. jún. 13. 15:01
17/29 A kérdező kommentje:
Ilyen több éves járást én sem akarok. Ha van eljegyzés, kövesse egy éven belül házasság, ne csak olyan, "nesze, kapsz egy gyűrűt és most 5 évig fogd be a pofád" gesztus legyen. :D
2013. jún. 13. 15:09
18/29 anonim válasza:
Nem korai, de ez most burkoltan arra irányul, hogy vajon az évfordulón megkér-e? Ezt mi nem tudhatjuk. Barátnőmék 6 éve beszélnek arról milyen esküvőt szeretnének, de a pasinak esze ágában sincs megkérni attól...
2013. jún. 13. 15:15
19/29 A kérdező kommentje:
Igen, arra. :) Lehet hülyeség, de úgy gondolom, ő nem az a fajta, aki egy átlagos napra időzítené, ha majd egyszer úgy dönt, hanem valami számunkra fontosra.
Egyszer volt egy ilyen megjegyzése egy beszélgetés kapcsán: "Ha valamikor megkérnélek, az az évforduló lenne!"
2013. jún. 13. 15:18
20/29 anonim válasza:
De most tök mindegy mi mit írunk, vagy megkér vagy nem.
ha azt írjuk biztos nem fog, akkor besértődsz és mentegeted, hogy de igenis ő az a fajta, hogy az évfordulón fog, és már ideje meg szó is volt róla blablabla
Ha meg azt írjuk, hogy biztos megkér és mégsem, akkor meg majd még jobban pofára esel, mintha nem biztatott volna fel egy rakás ember.
Kérdezd meg tőle. Ha már elvileg ott tartotok, hogy lassan összeházasodnátok, akkor csak kibírj a kapcsolatotok azt a kérdést, hogy figyelj már, meg akarod mostanában kérni a kezem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!