Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az ideje az eljegyzésnek? Félek, hátha nemet mond. Mi legyen?
A barátnőmmel 2.5 éve ismerjük egymást (ezalatt is flörtölgettünk, kavarásztunk, de nem jöttünk össze), 1.5 éve vagyunk együtt. Azóta tulajdonképpen együtt is éltünk az én albimban. Szeretem őt és úgy érzem, tudnék vele élni az életem végéig.
Mindketten most végzünk az egyetemmel, és éppen két egymáshoz közeli, vidéki településen kapnánk munkát a jelek szerint. Én még szolgálati lakást is kapok hozzá, amit már szeretnék, ha tényleg az otthonom lenne hosszú távon, nem csak egy szűkös kis átmeneti albi. Úgy érzem, hogy ezzel együtt itt az alkalom a kapcsolatunknak is a továbblépésre: jó lenne eljegyezni a barátnőmet. Szeretném kifejezni a kapcsolatom iránti elkötelezettségemet, ha már az otthonunk közös - ez nekem valahogy fontos. Ha nem költöznénk össze, akkor elég nehéz lenne megoldani, hogy találkozzunk.
Nem vagyunk együtt túl régóta, ez elbizonytalanít. Igaz, közben ha megkérdezem magamtól, hogy mire kéne még várni, akkor nem tudok rá felelni, mert tényleg nem szeretnék mást, talán csak valami jelet, hogy most már tényleg itt az idő. Vagy épp ez a jel?
A barátnőm talán fél éve érintőlegesen, kicsit viccesen azt mondta, nem is biztos, hogy hozzám jönne, ha megkérném a kezét, mert ő még nem érzi késznek magát, viszont nem tudja, mikor lenne kész. Azért bizonyára foglalkoztatja a kérdés, mert folyton mások eljegyzős, esküvős és babás fotóit nézegeti, amik kapcsán muszáj ennek eszébe jutnia. Azt is szokta mondani, nem szeretne későn szülni - hát most éppen jó időben vagyunk, hogy néhány év múlva összejöhessen.
De vajon mi lenne, ha nemet mondana? Ti kérnétek újból? Mikor? Vagy adnátok neki először "gondolkodási időt"?
Ő L/24, én F/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!