Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne?
Ha bevállalós csaj vagy, persze kérdezd meg tőle, hogy mit szólna, ha előrébb lépnétek a kapcsoltban.
Mondjuk azért az is jelzésértékű, hogy hosszú kapcsolat és gyerek is van, mégsem tette meg magától, de azért próbáld meg. Lehet hogy ő nem akar, azért erre készülj fel.
27
Ne haragudj meg érte, de én nem sietnék elvenni feleségül téged. Minden megvan: jó kapcsolat, együttélés, gondolom közös kassza is, sőt még gyerek is... Nekem több nem hiányozna. Így is mindenem megvan.
27/F
nem szép, hogy rá akarod kényszeríteni az akaratodat.
kíváncsi vagyok ellenkező esetben te mit szólnál hozzá.
igazatok van. álmodozni még lehet :)
köszi, kellett egy kis észheztérítés,
1. Ezek szerint Te is látens papírhívő vagy....
2. Ez esetben azonban eltévesztetted a sorrendet...
3. Azok után, hogy gyerekt szültél neki mi lehet gáz???
4. A válasza, az gáz lehet. Mert: jaj drágám tényleg, el is felejtettem itt évek óta, hogy pár éve feleségül akarlak venni, oké menjünk, ha már eszembe juttattad, vagy: Nem veszlek el. Melyik válasz fog tetszeni????????
Ezt Te szúrtad el az elején. Nem lehurroglak, csak értsd meg: ha neked fontos a házasság, akkor annak a szabályait kellet volna betartanod. Ne tépelődj, kérd meg a kezét, mondjuk humorosan: Mi lenne, ha a gyermeked anyja egyben a feleséged is lenne?
- Drágám, mit szólnál a házassághoz? Hiszen gyermekünk is van.
na, valami ilyesmi közeledéssel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!