Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt állunk, ezt megcsalásnak vennéd?
Figyelt kérdés
Barátnőm egy buliban előbb csak letapizott egy másik csajt, majd k.urvásan táncoltak egymással, a végén csókolóztak is.
Nem ő mondta el.
2013. máj. 20. 11:18
21/33 anonim válasza:
Nem megcsalásnak venném. Én megvetném és lenézném, és kiábrándulnék belőle teljesen, hogy úristen, ezt szerettem én???
22/33 anonim válasza:
Ferfival tudja csak elkepzelni,mert tole lehet majd gyermeke,viszont alapvetoen biszexualis a baratnod ezt be kell vallani.Forditsuk at ezt mondjuk ram.Hetero vagyok,es eljegyzesre keszulok,de tancolok egy lassut egy sexy hapsival,akivel csokolozok is.Szted megcsalom vele a paromat?A valasz igen.Baratnod most ugyanezt tette.Miota vagtok egyutt?
23/33 anonim válasza:
utolso vagyok,lany vagyok zt nem irtam
24/33 anonim válasza:
28 éves? Azt gondoltam maximum 20. Fel a fejjel, mert innen nézve úgy tűnik, hogy nem sokat veszítettél. Remélem tudod, bármit is mondanak az ismerőseitek, nem Te vagy a lúzer.
25/33 anonim válasza:
Nekem megcsalásnak számítana
A pia nem lehet kifogás arra, hogy mit tesz az adott ember!Hisz ha valaki nem bírja a piát,akkor ne igyon és akkor nem csinálna ilyeneket!Na meg pláne nem tőle tudod..
26/33 anonim válasza:
Ez kőkeményem megcsalás szerintem, ráadásul nem is egy ősrégi barátnővel csinálta "poénból", hanem egy vadidegen csajjal. De neked kell eldöntened, belefér-e ilyesmi a kapcsolatotokba.
27/33 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy megcsalás, vagy sem. Egy érett nő, a leendő feleségem ilyet ne csináljon...
28/33 anonim válasza:
Nekem sincsenek ellenemre a lányok, ahhoz képest, hogy én is lány vagyok, de... ha már van barátom, megtisztelem azzal minimum, hogy SENKIVEL nem csókolózok, mert lánnyal is ugyanúgy csók az a csók. Undorító viselkedés. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. :D
29/33 anonim válasza:
örüjjé neki lekközelebb legalább hámasba sinánátok
30/33 anonim válasza:
Te sokkal értelmesebbnek tűnsz, mint egy ilyen csaj. Csaj, mert ez a viselkedés nem felnőtt nőre vall, szóval jól tetted, hogy szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!