Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt állunk, ezt megcsalásnak vennéd?
Barátnőm egy buliban előbb csak letapizott egy másik csajt, majd k.urvásan táncoltak egymással, a végén csókolóztak is.
Nem ő mondta el.
Hát ha még a szakításra is ez volt a reakciója, akkor ez a lány nem szeretett Téged! Sokkal jobb, hogy megszabadultál tőle.
Azért van különbség a lazaság és hülyeség között...
Jól döntöttél! Ne hallgass azokra a lúzerekre, akik együtt maradtak volna vele és hagyták volna magukat megalázni.
Ezt én se értem, mi ebben a jófejség, vagányság, de biztos.
Az előttem lévő barátai tolerálták ezt, tetszett is nekik, de az elején letisztáztuk, hogy nálam nem fér bele az ilyesmi, meg úgy egyáltalán hanyagolja ezt a viselkedést, nagyon felbosszant, mikor nők részegen össze-vissza smárolgatnak egymással, iszonyat visszataszító viselkedésnek tartom.
Bár ő az előttem lévő palijával hármasszexelt is jópárszor, szóval tudtam, hogy van némi vonzalom a saját neme iránt, de megbeszéltük az elején ezeket a dolgokat, azt hittem érthető volt.
"ő az előttem lévő palijával hármasszexelt is jópárszor"
Ezután iszonyú meglepő lehetett az értesülés.
Jó, csak mi 28 évesek vagyunk.
Ahogy észrevettem, nála mind2 dolog megvan, szóval vagánykodni akar ezzel, figyelemfelkeltés, meg valamilyen szinten vonzza is egy szép másik nő. Úgy fogalmaznám meg, hogy együttélni, leélni az életet csak férfival tudja elképzelni, de szexuálisan vonzzák a nők is.
De mondom, ezt megbeszéltük az elején direkt, azt mondta tudja magát tűrtőztetni, meg azért annyira nem is kell, simán kibírja úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!