Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt állunk, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt állunk, ezt megcsalásnak vennéd?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy buliban előbb csak letapizott egy másik csajt, majd k.urvásan táncoltak egymással, a végén csókolóztak is.

Nem ő mondta el.

2013. máj. 20. 11:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Igen.Ha eszed van, nem csinálsz sem eljegyzést, sem semmit.Szépen befejezed vele, ha van tudomásod arról-személyes tapasztalat-hogy a saját neme nem idegen számára..
2013. máj. 20. 11:36
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Hű. Jól tetted, hogy szakítottál vele.
2013. máj. 20. 11:37
 13/33 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is sok nő ismerősöm csinált/csinál ilyet és baromira nem tartom sem jó "fejségnek", sem elfogadhatónak, sem szexinek, pedig férfi vagyok. Aki r*bancként viselkedik, az ne akarjon se eljegyzést se férjhez menni.
2013. máj. 20. 11:39
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha még a szakításra is ez volt a reakciója, akkor ez a lány nem szeretett Téged! Sokkal jobb, hogy megszabadultál tőle.

Azért van különbség a lazaság és hülyeség között...

Jól döntöttél! Ne hallgass azokra a lúzerekre, akik együtt maradtak volna vele és hagyták volna magukat megalázni.

2013. máj. 20. 11:40
 15/33 anonim ***** válasza:
Olyan jó feleség és anya lehet belőle, biztos hogy elvenném!
2013. máj. 20. 11:43
 16/33 A kérdező kommentje:

Ezt én se értem, mi ebben a jófejség, vagányság, de biztos.

Az előttem lévő barátai tolerálták ezt, tetszett is nekik, de az elején letisztáztuk, hogy nálam nem fér bele az ilyesmi, meg úgy egyáltalán hanyagolja ezt a viselkedést, nagyon felbosszant, mikor nők részegen össze-vissza smárolgatnak egymással, iszonyat visszataszító viselkedésnek tartom.

Bár ő az előttem lévő palijával hármasszexelt is jópárszor, szóval tudtam, hogy van némi vonzalom a saját neme iránt, de megbeszéltük az elején ezeket a dolgokat, azt hittem érthető volt.

2013. máj. 20. 11:43
 17/33 anonim ***** válasza:
51%

"ő az előttem lévő palijával hármasszexelt is jópárszor"

Ezután iszonyú meglepő lehetett az értesülés.

2013. máj. 20. 11:46
 18/33 anonim ***** válasza:
96%
kivancsi lennek a csok eredeti okara.Nekem is volt olyan 17-18 eves koromban,hogy ilyesmi simulos szexi tancot lejtettunk baratnommel.Altalaban ezek a korulottunk levo ferfiak figyelemfelkeltesere szolgaltak,barataink buzditottak,hogy "jok vagytok csajok",menonek ereztuk magunkat(ne itelj,fiatal voltam... :-) A te baratnodek meg pluszt is adtak,smaci is volt benne,hogy mutassak,ok milyen vagany csajok.Menj be egy discoba,siman latsz ilyen simulos csajokat...Szoval h naluk is ez volt a szitu,akkor nem igazabol csak csokkal van a baj,hanem az indittatassal,hogy tettek magukat mas ferfiaknak...Ha arrol van szo,hogy nem a mutogatasert tette,hanem azert mert vonzodik baratnojehez,akkor az bizony megcsalas.Brahibol meg nem csinal masok elott ilyet az ember,csak akkor amit az elso pontban mar reszleteztem...Es felre ne erts,en is probaltam mar mas lannyal regen,sztem sokan kiprobaljak,de mi is most keszulunk eljegyzesre,utana hazassag,szoval illene felnoni egy ilyen komoly dologhoz es igy elotte mar eszeme nem jutna...
2013. máj. 20. 11:47
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
utolso vagyok,probaltam mar mas lannyal mondatomat kiegeszitenem,hogy csokot probaltam mas lannyal,es ezt sztem sokan kiprobaljak.Szal szex meg ilyen nalam nem volt
2013. máj. 20. 11:51
 20/33 A kérdező kommentje:

Jó, csak mi 28 évesek vagyunk.

Ahogy észrevettem, nála mind2 dolog megvan, szóval vagánykodni akar ezzel, figyelemfelkeltés, meg valamilyen szinten vonzza is egy szép másik nő. Úgy fogalmaznám meg, hogy együttélni, leélni az életet csak férfival tudja elképzelni, de szexuálisan vonzzák a nők is.

De mondom, ezt megbeszéltük az elején direkt, azt mondta tudja magát tűrtőztetni, meg azért annyira nem is kell, simán kibírja úgymond.

2013. máj. 20. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!