Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt állunk, ezt megcsalásnak vennéd?
Barátnőm egy buliban előbb csak letapizott egy másik csajt, majd k.urvásan táncoltak egymással, a végén csókolóztak is.
Nem ő mondta el.
Ha nem is megcsalásnak venném, de nem maradnék vele. Akkor sem, ha részeg volt. Nem tudnék megbízni benne.
Egy nő ne igya le annyira magát, hogy ne tudja mit csinál.
Ha pedig egy nővel csókolózik, akkor bármikor ott fog hagyni egy nőért.
Elsőnek:
Azért ezt ne nevezzük természetesnek mert nem az. Csak a mai fiatalok azt hiszik hogyha így viselkednek akkor milyen jó fejek.
A legtöbb ember nem a nővérétől kapja meg a csókot, hanem az élete első szerelmétől.
Az meg hogy valaki fiúval vagy lánnyal teszi ugyanolyan megcsalásnak számít.. Fordított helyzetben is a gyomrom forogna ha két srác ölelkezne, smárolna és egymás seggében lennének..
Én csak azt nem értem, mikor valakinek nemhogy nem megcsalás, hanem örül, hogy a barátnője egy másik csajjal smárol.
Tök mindegy, hogy férfi vagy nő, egy másik emberi lénnyel kötött ha nem is szexuális kapcsolatot, de értitek na. Ugyanolyan megcsalás.
Amúgy szakítottunk, de a környezetemben sajnos én vagyok most a lúzer, meg értetlenkednek, hogy hogy lehet így gondolkodni, mint én. Jönnek a számomra érthetetlen inkább örülnék neki szöveggel.
A volt barátnőm meg kiröhögött, hogy ez miatt szakítottam vele, azt mondta jobb is, hogy vége, ha ennyire nem tudok laza lenni, meg ilyeneken fennakadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!