Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szóltok ehhez? Ez nem baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez? Ez nem baj?

Figyelt kérdés
Párom azt szeretné,hogy együtt menjünk el nézni eljegyzési gyűrűt.Én meglepinek szerettem volna,de azt mondja nem tudja mekkora kell nekem és gy jobb.
2009. szept. 29. 17:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Én is voltam a párommal jegygyűrűt választani, vagyis inkább nézelődni és nekem nagyon meg tettszett egy, de viszont nem vettük akkor meg, mivel a párom azt mondta, hogy azért máshol is megnézhetnénk. Oszt másnap visszament a ékszerészhez és megvette a tudatom nélkül. így a gyűrű nekem meglepi lett mivel én másra számítottam :D De viszont nagyon jó volt együtt válogatni tiszta romantika. Amúgy meg nem a gyűrű a lényeges, hanem az, hogy elakar jegyezni és ha még tudod is hogy milyen gyűrűt kapsz de azt nem, hogy mit fog hozzá mondani és csinálni az eljegyzés így is úgy is romantikus lesz.
2009. szept. 29. 18:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Bennünk fel sem merült, hogy ne együtt nézzük. Olyat meg hogy mi szokás, felejtsd el. Nem az a lényeg, nektek mi a jó? Nehogy már az határozza meg, mit tesztek, hogy mások mit tettek előttetek.
2009. szept. 29. 18:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem dehogyis nem azért írtam.Én örülök így is úgy is ennek az egésznek.Remélem így is lesz,mert az egy dolog,hogy ezt mondta de az nem tuti,hogy el is megyünk.
2009. szept. 29. 20:29
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem hinném hogy baj, de én is arra vágyom hogy titokban készüljön erre, és meglepjen vele.

Egyébként Bármekkorát vehet, ha nem jó, együtt kicseréltetitek...nem csak az a lényeg hogy passzoljon, hanem maga az eljegyzés, hogy odamegy hozzád, és romantikusan megkéri a kezedet, úgy hogy te nem is számítasz rá, és meghatódva pityeregsz(a gyűrű csak egy jelkép)

Jah, és Gratulálok nektek

2009. okt. 1. 16:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. okt. 1. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En e helyedben orulnek! En felnek a meglepi gyurutol,mivel terveim szerint egy eleten at hordom majd, nekem szemely szerint nem mindegy,h hogy nez ki, en nekem az eelegans ekszerek tetszenek, de a parom ekszerben meg nem talalta el az izlesemet :)
2009. okt. 2. 11:52
 17/21 anonim válasza:
Nekem gyűrűről nézte az ujjméretemet és ugye szeretjük egymást és így tudja az ízlésemet!
2009. okt. 5. 15:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, attol,h szeretsz valakit nem jelenti azt,h mindig tudod,h mi tetszik neki.
2009. okt. 5. 16:07
 19/21 anonim válasza:
Nekem a parom megvette az eljegyzesi gyurut, meglepett vele a minap, de a karika gyuruket mar egyutt valasszuk majd ki a het folyaman. Szerintem igy a legjobb
2009. okt. 27. 00:58
 20/21 anonim ***** válasza:
A vőlegénynek kell, hogy legyen ideje valamilyen módon "megszerezni" leendő párjának az ujj méretét! De,az is igaz,hogy ma már valóban együtt választanak gyürüt. Hogy akkor elmarad a meglepi? Egy fenét! Az benne a meglepi,amikor a hőlgy konkrét ajánlatot kap: MENJÜNK VEGYÜK MEG A GYÜRÜKET!
2010. febr. 18. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!