Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez? Ez nem baj?
Én úgy csinálnám, hogy elcsenném egy gyűrűjét, és az alapján vennék méretet. :)
De persze az is jó ha együtt választjátok ki, úgy biztos hogy tetszeni fog mindkettőtöknek. Azért a meglepetés romantikusabb...
Ha várod nagyon hogy elmenjetek együtt gyűrűt nézni, akkor most mi is a probléma???
Egyébként megmondod mekkora az ujjméreted és kész, ha ennyi lenne a gond.
Szia!
Kedves leendő menyasszony, egy általános szokást szeretnék veled megosztani. Jegy-gyűrűt és karika-gyűrűt együtt szokás választani. Miért? Mert lehet , hogy neked is más az ízlésed, illetve a párodnak is. Aztán előhúz egy olyan gyűrűt, ami csilli-villi csak épp nem tetszik neked. Akkor mi van? :) Szerintem ne így fogd fel. Maga a folyamat, maga az eljegyzés a csúcspontja a dolgoknak, amikor felhúzzátok egymásra! :)
Én megoldom a gondodat. Elmész vele, odatartod a kezed, ráhúzza a gyűrűt, amelyiket szeretné, közben te elfordítod a fejed és becsukod a szemed. Így biztos hogy a gyűrű is jó lesz rád, és meglepi is lesz.
Kaosz
Szia!
Mi is egyutt mentunk el gyurut vasarolni, meg szerencse mert biztos, hogy nem ezt vette volna meg amit egyutt valaszottunk ki. En nagyon orultem, hogyu ott lehettem, es valogathattam a sok gyuru kozott. :)
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!