Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szóltok ehhez? Ez nem baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez? Ez nem baj?

Figyelt kérdés
Párom azt szeretné,hogy együtt menjünk el nézni eljegyzési gyűrűt.Én meglepinek szerettem volna,de azt mondja nem tudja mekkora kell nekem és gy jobb.
2009. szept. 29. 17:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Szép és izgalmas dolog a jeggyűrű kiválasztása együtt. Így legalább olyant vesztek, ami neked is tetszik.
2009. szept. 29. 17:05
 2/21 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy csinálnám, hogy elcsenném egy gyűrűjét, és az alapján vennék méretet. :)

De persze az is jó ha együtt választjátok ki, úgy biztos hogy tetszeni fog mindkettőtöknek. Azért a meglepetés romantikusabb...

2009. szept. 29. 17:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy így is szép.Párom azt mondta most csütörtökön elmegyünk.Nem tudom ez így is lesz ,mert nála ez nem biztos.Én várom már nagyon.
2009. szept. 29. 17:08
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

Ha várod nagyon hogy elmenjetek együtt gyűrűt nézni, akkor most mi is a probléma???

Egyébként megmondod mekkora az ujjméreted és kész, ha ennyi lenne a gond.

2009. szept. 29. 17:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Én örülök neki,hogy igy alakult velnk csak én ugy gondoltam ez majd meglepi lesz de mégse.Párom máskép gondolja de így is szép lesz.Csak gondoltam mégi úgy az igazi és ugy szokták,hogy z meglepi.
2009. szept. 29. 17:21
 6/21 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Kedves leendő menyasszony, egy általános szokást szeretnék veled megosztani. Jegy-gyűrűt és karika-gyűrűt együtt szokás választani. Miért? Mert lehet , hogy neked is más az ízlésed, illetve a párodnak is. Aztán előhúz egy olyan gyűrűt, ami csilli-villi csak épp nem tetszik neked. Akkor mi van? :) Szerintem ne így fogd fel. Maga a folyamat, maga az eljegyzés a csúcspontja a dolgoknak, amikor felhúzzátok egymásra! :)

2009. szept. 29. 17:41
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Én megoldom a gondodat. Elmész vele, odatartod a kezed, ráhúzza a gyűrűt, amelyiket szeretné, közben te elfordítod a fejed és becsukod a szemed. Így biztos hogy a gyűrű is jó lesz rád, és meglepi is lesz.

Kaosz

2009. szept. 29. 17:45
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is közösen választottuk ki a gyűrűket,és így is elég romantikus volt :)
2009. szept. 29. 17:47
 9/21 anonim ***** válasza:
54%
bocsi, elrontottam a romantikus hangulatot?:) ej, az ilyen elkényeztetett fruskák, akik mindent csak "meglepetésként" tudnak elképzelni...:DD
2009. szept. 29. 18:07
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is egyutt mentunk el gyurut vasarolni, meg szerencse mert biztos, hogy nem ezt vette volna meg amit egyutt valaszottunk ki. En nagyon orultem, hogyu ott lehettem, es valogathattam a sok gyuru kozott. :)

32/L

2009. szept. 29. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!