Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a gyűrűpárhoz?
Számomra nagyon fontosak ezek a jelképek,mintázatok. Mégis kíváncsi lennék rá,hogy ti mit szóltok ehhez? Tetszik vagy nem? Miért?
Mindenképpen valami különlegeset szeretnénk,ami kihangsúlyozza a magyarságunkat.
Nagyon köszönöm a válaszokat! :-)
Nekem tetszik, de kicsit off leszek: egy eljegyzés, esküvő, házasság annyira belsőséges dolog, miért érdekel bárkit is, hogy netező vadidegenek mit szólnak a neki és élete párjának tetsző gyűrűkhöz? Tudom hogy a mai világban mindenki szinte minden tettére visszajelzést vár másoktól (a gyk tele van a szép vagyok? megvegyem ezt a táskát? kilövessem a fülem? kérdésekkel) de egy olyan belsőséges és személyes ízlésen és érzéseken alapuló dolog, mint az esküvő, miért kell hogy idegenek véleményén alapuljon? Én férjemmel és anyuékkal döntöttem, eszembe nem jutott semmiben megkérdezni 12 válaszoló vadidegent. Mármint ízlés dolgokban nem. Mert ugye jó fotóst keres itt az ember, na de gyűrűt miattunk választani vagy nem választani? Ha meg már döntöttetek, akkor nem mindegy tizenpár embernek tetszik-e, hiszen nem mutogatni akarjátok?
Bocsi csak kíváncsi vagyok miért kell egy ilyen döntéshez vadidegen valakinek :)
13:55 vagyok
Annyit változtatnánk rajta, hogy a nőinek ne legyen recés a széle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!