Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szóltok ehhez a gyűrűpárhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a gyűrűpárhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Számomra nagyon fontosak ezek a jelképek,mintázatok. Mégis kíváncsi lennék rá,hogy ti mit szóltok ehhez? Tetszik vagy nem? Miért?

Mindenképpen valami különlegeset szeretnénk,ami kihangsúlyozza a magyarságunkat.

Nagyon köszönöm a válaszokat! :-)

2011. szept. 15. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szép, de én biztos, hogy nem választanám, mert nekem a teljesen sima tetszik. egy férfin sem nagyon tudom elképzelni, a párom biztos, hogy nem venné fel, de ha tiédnek nincs ezzel gondja, akkor okés :D
2011. szept. 15. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Nekem tetszik, de kicsit off leszek: egy eljegyzés, esküvő, házasság annyira belsőséges dolog, miért érdekel bárkit is, hogy netező vadidegenek mit szólnak a neki és élete párjának tetsző gyűrűkhöz? Tudom hogy a mai világban mindenki szinte minden tettére visszajelzést vár másoktól (a gyk tele van a szép vagyok? megvegyem ezt a táskát? kilövessem a fülem? kérdésekkel) de egy olyan belsőséges és személyes ízlésen és érzéseken alapuló dolog, mint az esküvő, miért kell hogy idegenek véleményén alapuljon? Én férjemmel és anyuékkal döntöttem, eszembe nem jutott semmiben megkérdezni 12 válaszoló vadidegent. Mármint ízlés dolgokban nem. Mert ugye jó fotóst keres itt az ember, na de gyűrűt miattunk választani vagy nem választani? Ha meg már döntöttetek, akkor nem mindegy tizenpár embernek tetszik-e, hiszen nem mutogatni akarjátok?

Bocsi csak kíváncsi vagyok miért kell egy ilyen döntéshez vadidegen valakinek :)

2011. szept. 15. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon szép a gyűrű és a gondolat is!Szívesen lecserélném az enyémet rá.Anno 15 éve a férjem választotta sem akkor ,sem azóta nem tetszik :(
2011. szept. 15. 12:48
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Gyönyörű! :) Mit jelentenek a minták? :)
2011. szept. 15. 12:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze,egyértelmű,hogy mi fogjuk eldönteni. :-) Csak szimplán kíváncsi vagyok mások véleményére és arra hogy van-e még valaki akinek tetszik rajtunk kívül?! Igen,igazad van,az egyik legbensőségesebb döntés,amit a párnak kell meghoznia,de én mégis kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2011. szept. 15. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen ez csak egy népművészeti minta,mint a matyó vagy a kalocsai... Nem tudom hogy magyarázzam. Kötődünk a városhoz,ahonnan származik a motívum,és amint megláttam egyből beleszerettem. :-)
2011. szept. 15. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Meg kell mondjam, eddig ez az egyetlen egy gyűrű ami tetszik nekem.(a simán kívül) Eddig akárhány gyűrűt megnéztem, egyik se tetszett.(egy követ,több köves,mintás,vegyes arany..stb.) Én ugyan sima egyszerű arany karikagyűrűt szeretnék, de ez tényleg igazán szép.
2011. szept. 15. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik, a minta is nagyon. Szerintem a párom is felvenné:D
2011. szept. 15. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:

nagyon szép, megmutatom nekünk mi tetszik:

[link]

Sok boldogságot:)

2011. szept. 15. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:

13:55 vagyok

Annyit változtatnánk rajta, hogy a nőinek ne legyen recés a széle...

2011. szept. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!