Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés? Hogyan?

Figyelt kérdés

A (most már vőlegényemmel) eldöntöttük, hogy összeházasodunk ősszel.

A karikagyűrűket megvettük (én nem akartam köveset, ezt eddig is tudta, tudom, hogy másoknál másképp szokás, mi a bal kezünkön hordjuk a jegyesség alatt, majd az esküvőn áttesszük a jobbra)

Úgy gondoltuk, hogy holnap, anyák napján hazautazunk a szüleimhez, és bejelentjük.

A kérdésem az, hogy hogyan? Már 3 éve együtt élünk, nem szeretnénk csak az orruk alá dugni, meg csak "bejelenteni" de igazán már elkérnie sem kell édesapámtól, mert ez megtörtént akkor amikor az összeköltözést jelentettük be.

Tehát mindkettejüktől az áldásukat szeretnénk kérni, de így a felfokozott érzelmi állapotban nem jut eszembe legalább egy körülbelüli szöveg sem , tudom, hogy nem nekem kell majd beszélnem, de ez a kérdés közös:)

Biztosan nem bemagolni fogja, e ha összeírja mit akar mondani, akkor ott már nem lesz gond.

Tehát ötleteket várok, mert a nagy internet világában pont annyi van amit már mi is tudunk. A verses megoldás szerintem nagyon béna...

Ebéd nem lesz, mert csak a 2 szülőm, és a tesóm lesz ott, hiszen nekik meglepetés.

A másik, hogy meglepetés anyukámnak a hazautazásunk, erről apu tud, de azt hiszi csak az anyák napja miatt.

köszönöm a segítségeteket

2013. máj. 4. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Anyu, apu, Pisti megkérte a kezem en meg igent mondtam. Ugye milyen szép a gyurunk? Az esküvőt jövő márciusra tervezzük. Ennyi.
2013. máj. 4. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Ennél egy kicsit ünnepélyesebben szeretnénk:)

de köszönöm...

mint írtam nem bejelenteni akarjuk, hanem áldásukat kérni, eddig mi is eljutottunk, hogy mit akarunk közölni, a hogyannal van baj, vagyis nincs baj, mert felnőtt emberek vagyunk meg tudjuk oldani:), csak jólesne néhány frázis ami esetleg jól hangzik, és nem béna a mai világban sem...

(A vőlegényem beszél......)

2013. máj. 4. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

"Úgy gondoltuk, hogy holnap, anyák napján hazautazunk a szüleimhez, és bejelentjük. "

"mint írtam nem bejelenteni akarjuk"

2013. máj. 4. 09:57
 4/7 A kérdező kommentje:
utána pontosítottam hogy nem csak úgy bejelenteni akarjuk
2013. máj. 4. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a vőlegénynek kéne megkérni a szülőktől a menyasszony kezét.

Kedves .....! Életünkben eljött egy olyan sorsdöntő fordulat, hogy kapcsolatunkat egy kicsit komolyabbra, szorosabbra szeretnénk elmélyíteni. Éppen ezért szeretném megkérni ..... kezét, és örömmel venném ha áldásotokat adnátok rá.

2013. máj. 4. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, valami ilyesmire gondoltam....
2013. máj. 4. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:

ültessétek be a családot autóba és menjetek el egy étterembe. ekkor már gondolni fogják, hogy valami "nagyra" készültök. ott meg a pezsgőzés előtt elmondjátok. gratulálok nektek :)

ui: az étteremnek nem kell 5*-os szállodának lennie :)

2013. máj. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!