Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen extravagáns esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen extravagáns esküvői tortát javasoltok? A spongyabobos torta nagyon nevetséges lenne?

Figyelt kérdés
Nem akarok szokványosat.

2013. ápr. 30. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Egyetek herkentyűburgert előtte! :)
2013. ápr. 30. 17:21
 12/16 pekkerke válasza:
5%
téged Müller Szimonettának hívnak?
2013. ápr. 30. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
31%
Ha az extravagancián van a hangsuly: Hatalmas pi-a, szélén egy kokadt kis f@sz. Hatalmas f@sz, tetején egy picike pi-a. Két egymás mellé trottyantott sz@rkupac, körülötte sok apro kupac.
2013. ápr. 30. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
A spongyabobos torta minden, csak nem extravagáns. De leginkább az infantilis jelző jutott róla eszembe elsőnek. Akinek az esküvőjén ilyet látnék, arról az jutna eszembe, hogy inkább még nem kéne megházasodnia. Szülinapi tortának oké, biztos szereted ezek szerint ezt a figurát, és aranyos is, meg minden, de ti meg majd búvárjelmezben álltok az oltár elé, vagy hogy képzelted el az extravagáns nagy napot?
2013. ápr. 30. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Rengeteg elegánsan extravagáns torta van, nézz szét a neten. Szerintem se legyen Spongya Bobos, az elég gyerekes... Én olyasmiket tetetnék a tortára ami a páromra és rám jellemző. (Koponya, gitár, hangjegyek, ilyesmi, mert mindketten szeretjük a rock zenét). 26N
2013. máj. 1. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:

A spongyabobos torta nekem nevetséges lenne. Nem extravagáns... mármint az extravagáns olyan nekem, hogy nagyon ritka, ilyen rajzfilmfigurás tortát meg fél Magyarországra rendelnek a 6-7 éveseknek szülinapjukra.

A nagyot szóló esküvő pedig... hmmm... attól függ, hogy akarjátok, hogy nagyot szóljon. Ha polgárpukkasztani akartok az eküvőtökön, akkor még jó is lehet a Spongyabob, de ha csak vmi extrát szeretnétek, akkor inkább legyen vmi más. Lehet maradni a bohókás dolgoknál, de vannak olyanok, amik nem nagyon lógnának ki, mégis látványosak. Pl. sztem ez a kastélyos ötlet nagyon jó, és a színeket is megválogathatnátok hozzá:

[link]

2013. máj. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!