Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan eljegyzés kicsit több mint 2 év után. Normális, hogy a párom ezt előtte otthon a családjának nem jelenti be?
Én kifejezetten örültem neki, hogy a férjem először engem lepett meg vele, utána jelentettük be a családoknak (eljegyzési ebéd/vacsora nem is volt, mert feleslegesnek tartjuk). Sőt, még mondtam is neki, hogyha el mer kérni a szüleimtől, nem megyek hozzá, mert az én kezem az enyém, nem a szüleimé :D
Szerintem túlreagálod, nem lesz belőle semmilyen perpatvar (vagy ha igen, akkor ettől függetlenül is lesz)!
De te még mindig nem érted...
Félsz attól, hogy később felháborodnak a szülők, mert elveszed tőlük a pici fiúkat.
Lényegtelen, hogy ezt mikor közlitek velük, mert a véleményük ugyanaz marad.
Ha örülnek, örülnek, ha nem, nem. De a vélemény előtte és utána is ugyanaz.
Öhmm... kérdező!
Félsz a balhétől, ami valószínűleg elmarad, mivel a szülők elfogadtak titeket egy párként. Erre kiderül, hogy inkább csak a szokást nem ismered. Vagy miiivan?
Szerintem szép dolog, hogy nem akarjátok elrontani, csak éppen pont a túlzott agyalás veszi majd el a varázsát. Ahol nincs gond, oda nem kell bajt képzelni.
köszi a válaszokat! Nem agyalok ezen tovább. Jó lesz ahogy lesz.
Ti hogy csináltátok? Màrmint az otthoni bejelentést?
régen úgy volt, hgy a fiatalok megbeszélték.
A fiú elment a lányosházhoz és a lány apjától megkérte a lány kezét. (biztosította, hogy komolyak a szándékei, meg el tudja tartani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!