Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lassan eljegyzés kicsit több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan eljegyzés kicsit több mint 2 év után. Normális, hogy a párom ezt előtte otthon a családjának nem jelenti be?

Figyelt kérdés
Szerinte ez a MI dolgunk, q családoknak csak utána mondjuk a döntésünket. Ez így jó is lenne, de nem tudom, hogyan fogadnák és nem akarom, hogy perpatvar legyen, ahelyett hogy velünk örülnének.
2013. ápr. 24. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örültem neki, hogy a férjem először engem lepett meg vele, utána jelentettük be a családoknak (eljegyzési ebéd/vacsora nem is volt, mert feleslegesnek tartjuk). Sőt, még mondtam is neki, hogyha el mer kérni a szüleimtől, nem megyek hozzá, mert az én kezem az enyém, nem a szüleimé :D

Szerintem túlreagálod, nem lesz belőle semmilyen perpatvar (vagy ha igen, akkor ettől függetlenül is lesz)!

2013. ápr. 24. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De te még mindig nem érted...

Félsz attól, hogy később felháborodnak a szülők, mert elveszed tőlük a pici fiúkat.

Lényegtelen, hogy ezt mikor közlitek velük, mert a véleményük ugyanaz marad.

Ha örülnek, örülnek, ha nem, nem. De a vélemény előtte és utána is ugyanaz.

2013. ápr. 24. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy két ember összekösse az életét, két ember közös döntése kell. A rokonok, család, barátok csak körítés. A párodnak igaza van. Ha elég érett felnőttek vagytok, akkor ne érdekeljen, mit szól a rokonság! TE döntesz!
2013. ápr. 24. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Öhmm... kérdező!

Félsz a balhétől, ami valószínűleg elmarad, mivel a szülők elfogadtak titeket egy párként. Erre kiderül, hogy inkább csak a szokást nem ismered. Vagy miiivan?

Szerintem szép dolog, hogy nem akarjátok elrontani, csak éppen pont a túlzott agyalás veszi majd el a varázsát. Ahol nincs gond, oda nem kell bajt képzelni.

2013. ápr. 24. 12:25
 15/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! Nem agyalok ezen tovább. Jó lesz ahogy lesz.

Ti hogy csináltátok? Màrmint az otthoni bejelentést?

2013. ápr. 24. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülyén néznék, ha a párom a bátyjának mondaná mondjuk előbb, mint nekem, hgy el akar jegyezni... Hát a bátyját veszi el, vagy engem?!
2013. ápr. 24. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:

régen úgy volt, hgy a fiatalok megbeszélték.

A fiú elment a lányosházhoz és a lány apjától megkérte a lány kezét. (biztosította, hogy komolyak a szándékei, meg el tudja tartani)

2013. ápr. 25. 17:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hónap után kérte meg a barátom a kezem, és nem is tudtam róla, szóval nem értem, miért kéne a családnak előre bejelenteni, ez nem egy olyan dolog szerintem. Ez sokszor csak úgy jön! Unokatesóm kezét most kérték meg, és mivel neki a szülei elhunytak mi vagyunk a legközelebbi családtagjai, és anyámék utánam tudták meg, mert minket lehívtak uncsimék, mikor hazajöttek a Naagy lánykérés utáni hétvégén. Anyáék meg rá két napra a vasárnapi ebédnél látták meg a gyűrűt. Vagyis mutatta nekik uncsim. Szóval, ezt nem kell előre megkérdezni, hacsak nem vagy 16 éves. És két éves együtt járás után szerintem a szülők is örülnek neki. Ha eddig nem rakták ki a pár szűrét, akkor nem most fogják! Nálunk tökre meglepődtek, és mi tartottunk egy hónap múlva egy gyűrűs eljegyzési vacsit, mivel nekem nem gyűrűvel kérte meg férjem a kezem, hanem csak úgy egyik nap elém állt, hófordulón, hogy hozzám jössz?? Mit szólnál egy eljegyzéshez?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát még jó, hogy elfogadta a családom, pedig apu aztán nem egy egyszerű eset! Védi az ő egyetlen pici lányát! :) Sok boldogságot!
2013. ápr. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!