Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen eljegyzési gyűrűtök van?
Az álmaim gyűrűje zöld köves legyen.. Valamiért erre vágytam..
Végül is megkaptam.
Gyönyörű smaragdkővel és apró gyémántokkal díszítve.. Álomszép-
Az enyém ilyen:
Imádom, olyat szerettem volna, ahol a szárak kicsit szétválnak és összefonódnak, megcsináltatta :)
Nekem ilyen:)
Ilyent is szerettem volna, mindig mondtam a páromnak, hogy pici köves fehérarany tetszik nekem. Az is lett :)
nekem az volt az álomgyűrű, mint az 5. válaszolónak, tehát a fehérarany (vagy ezüst) apró köves, de én az enyémet is imádom, mert az volt a 2. helyen :D imádom :)
Egyébként nekem annyi volt a lényeg, hogy egy kő legyen benne, egy pici kő :) imádom :)
Nekem nem volt álom gyűrűm. Mégis a férjem pontosan kiválasztotta azt ami illik hozzám, és amit lassan 15 éve imádok hordani.
Nem hiába ezt választotta, mert a kedvenc színem a kék.
Zafír kővel és apró gyémántokkal van díszítve
Utolsó, én sose tudtam volna elképzelni színes köves gyűrűt, (6 os válaszoló vagyok), de a Tied egyszerűen gyönyörű :)
És mindenkié nagyon szép, és csodálatos, hogy párjaink, hogy eltalálták :) Mindenkinek sok boldogságot :)
Egyetértek az utolsó válaszolóval, mind gyönyörű! :) Kívánom nektek, hogy legyetek nagyon boldogok!
Az én álomgyűrűm olyan, mint az első válaszolóé. Kíváncsi vagyok, a párom milyet fog majd választani. :) Biztos nagyon szép lesz, és naná, hogy imádni fogom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!