Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az eljegyzési gyűrűtök? Hol, mikor és mennyiért vettétek?
Én eljegyzés előtt állok. Modern szokás szerint kérem meg a lánykézét, így csak neki lesz egy köves gyűrűje. Én kb. 10E Ft gondoltam. Olcsó János vagyok?
Ha tudjátok mutassátok a tiéteket is, vagy linkeljetek.
Köszönöm.
Ha találsz 10 ezerért köves gyűrűt, Isten vagy! :)
Netről semmiképp ne vásárolj, vateráról meg pláne nem. Mindig nézd meg élőben (utána megrendelheted, ha úgy olcsóbb), mert a kiváló képszerkesztő programok vannak...
Hát, nekem nincs külön gyűrűm, mi karikagyűrűket vettünk egymásnak közösen eljegyzésre.
Sima karika, középen fehér-, a szélein vörös és sárga arany.
47.000 Ft volt Gyöngyösön decemberben
hát ahogy anyagi helyzeted engedi. de gyönyőrű gyűrüket lehet kapni a swarovsky üzletekben, igaz 25-30 ezer ftért , de az legalább kristály.
Nagyon szépen köszönöm a képeket, és a jókívánságot.
Korlátozott anyagi helyzetben vagyok, úgy hallottam hogy itt Ózdon 7500< vannak kövesgyűrűk.
Az utolsónak az a 21E Ft-os nagyon szép, remélem kapható lesz nálunk is.
7000-ért már kapsz aranyat ékszerboltban.
Csak azokat sima köves gyűrűként árulják, míg az eljegyzésre szántat (magasabb árért) elé biggyesztik az eljegyzési szót.
Nekünk sem volt külön eljegyzési gyűrű, mi is azonnal a karika gyűrűket vettük meg. A miénk nagyon egyszerű, de mi szeretjük, mert úgy érezzük, hogy kifejezi a szerelmünk tiszta egyszerűségét.
Egyforma mindkettőnké, elöl van egy hosszú vágás benne, csak az enyémben (női) van egy kis átlátszó kő is a közepén. Így az enyém még hasonlít is a köves eljegyzési gyűrűkhöz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!