Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak az eljegyzésre vagy elhagyjam?
egyáltalán mi a fittyes jó fenéért vártál eddig?
huszonévesen már teljesen normális, ha a párok fél év-1 év után összebútoroznak, hiszen úgy ismerik meg egymást igazán.
nálunk ez kérdések, nyavajgások nélkül ment, pár hónap után nálam volt az összes cucca, nem bántuk meg :) immáron 4 éve élünk együtt, összecsiszolódtunk.
beláthatod, h az ígérgetés csak az időhúzást szolgálja, sztem esze ágában nincs összeköltözni veled. 240ből elég szépen meg lehet élni, még albérletben is.
amúgy ha még nem is laktok együtt, akkor miért vársz eljegyzésre? nálunk ez fordítva történt, meg sztem sok más párnál is.
szakíts, de ne azért, h észbe kapjon, ő már nem fog változni. keress egy céltudatosabb pasit, aki szeret és tisztel téged annyira, h megosztja veled a hétköznapjait.
Szerintem nagyon igazad van már nagyon helyénvaló lenne...
Te se vagy fiatal ő meg pláne.
Nem kell rögtön elhagyni, le kell vele ülni és megbeszélni MINDENT amit gondolsz/érzel.
ÉS megkérdezni őt is miért vonakodik állandóan a továbblépéstől.
Lehet bele se gondolt olyan szinten, mint te, lehet semmi "rossz szándék - nem akarom" nincs mögötte hanem csak valóban jó körülményeket akar.
Néma gyereknek anyja se...
Mindenképp ülj le vele mond el ezeket, kérdezd meg mi a véleménye a jövőről, veled el tudja-e képzelni, mikor akar gyereket/házasságot stb... És, hogy te már szeretnél továbblépni, nem akarsz otthon lakni stb...
Azért majd írj mi lett, én kíváncsi vagyok!
Sok sikert :)
Jól mondják a társnőid.
Lépjél!
Azután kezdjél el mással elölről egy újabb 6 évet!!
"Komolyan már a szakításon gondolkodom... Kikészít ez az egy helyben toporgás"
Ez az!
Ne toporogj egy helyben!
Ha már sikerült volna évekkel ezelőtt kierőszakolnod belőle a házasságot,
már régen egyedülálló anya is lehetnél akár...
Külső szemmel én úgy látom, hogy ő nem tervez eljegyzést, házasságot főleg nem.
Én azt ajánlom, hogy ülj le vele és beszéljétek át ezt a dolgot.
Amúgy kérdező, te amiatt szakítanál vele mert még nem volt eljegyzésetek vagy ez csak egy indok rá mert már nem szereted?
Ja és ha eljátszod a szakítást ne csodálkozz, ha végül inkább a párod bele megy, nem "megijed".
Utolsónak. Pontosan ezt látom én is. Igen otthon lakik, minimális pénzt lead otthon, aztán anyuka mindent megtesz neki. Kényelmesen jól el van otthon...
Egy nagy beszélgetés lesz köztünk, most már mondjon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!