Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepetésnek kell lennie. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Párom most hétvégén így kijelentette januárban tartunk eljegyzést.Én meglepetésnek szeretném.Szerintem nem jó tudni hogy az ember mikorra várhatja ezt a fontos dolgot.Én nem szeretnék nagy családi ünnepet belőle hanem meghitten ketten.Utána meg elmondjuk a szülőknek.2009. szept. 14. 12:52
11/16 anonim válasza:
Rendben, ha neked így jó.
Akkor viszont ne duzzogj, morogj, hogyha nem úgy lesz ahogy te elképzelted.
12/16 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 13:38
".....én eddig meg nem akartam szólni nehogy azt higgye erőltettem...."
tehát te azt hiszed, hogy ő azt hiszi...... ilyenektől lesznek boldogtalanok az emberek. azon agyalnak, hogy a másik vajon mit gondol, de nem kérdezik meg. csak "ők is úgy gondolják" . és közben a másik mégsem azt gondolja, amit mi gondolunk, hogy ő gondol és kész a csalődás, amit saját magunk generáltunk.
13/16 anonim válasza:
én ha eljegyzem a párom az meglepetés lesz!
14/16 anonim válasza:
én annak örülnék ha kettesbe lennénk amikor eljegyezne egy olya helyen ,ami sokat jelentene számunkra:)
15/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak ha ketten vagytok, akkor kérdezd meg tőle, hogy komolyan gondolta-e amit a múltkor családi összejövetelen mondott. Ha azt mondja igen, akkor mond el neki, hogy tudod hogy már valamilyen szinten késő, de a január is 31 napból áll, azon belül legalább legyen meglepetés, kettesben romantikázós... aztán ha neki úgy tetszik kérje meg mégegyszer a kezed a szüleid előtt is az már teljesen mindegy! Ha tényleg azt szeretnéd hogy a férjed legyen, akkor ilyet azért illene tudni megbeszélni, hisz ha már ez sem megy, akkor később hogy lesz döntés a közös gyerekről, a nevéről, a bútorairól, a helyéről, az iskolájáról, második gyerekről, esetleges költözésről, bútorokról, fontos döntésekről?
16/16 A kérdező kommentje:
Tudom azért gondolt a januárra a párom ,mert nekem januárban van a szülinapom.Most ugy néz ki ez az időpont lehet elöbbi lesz.Meg fogom vele beszélni ezt az egészet és sok mást is.
2009. szept. 20. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!