Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meglepetésnek kell lennie. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepetésnek kell lennie. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Párom most hétvégén így kijelentette januárban tartunk eljegyzést.Én meglepetésnek szeretném.Szerintem nem jó tudni hogy az ember mikorra várhatja ezt a fontos dolgot.Én nem szeretnék nagy családi ünnepet belőle hanem meghitten ketten.Utána meg elmondjuk a szülőknek.
2009. szept. 14. 12:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
És ezt közölted a pároddal is? Vagy ki kellett volna találnia?
2009. szept. 14. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Nalunk mikor eloszor felmerult az eljegyzes gondolata, mar akkor elmondtam a paromnak, hogy szeretnem, ha meglepetes lenne...ugy hogy ne szamitsak ra, ne tudjam elore, es ne csaladi banzaj legyen, hanem kettesben, romantikusan:D

aztan dontse el O, mikor valositja meg...

szerintem ezt elkellett volna mondanod neki, szegeny honnan tudta volna?

vagy utolag is mondhatod, hogy legyen meglepi, es legyetek kettesben...

2009. szept. 14. 13:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Pont egy családi öszejövetelen mondta,mert akkor jönnek elöl belőle az ilyen dolgok.Na és ugye ott van mindenki én nem akartam ép akkor firtatni ezt a dolgot.Más is meghallja meg nem oda való ép akkor.Ha kettesben vagyunk ő ilyen témát soha nem hozz fel.Pedig akkor kéne megbeszélnünk.Látom,hogy magában már eltervezett mindent de nekem nem mondja.Pedig anélkül nem tudom.Úgy látom mint aki fél az egésztől.
2009. szept. 14. 13:10
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

".Látom,hogy magában már eltervezett mindent de nekem nem mondja.Pedig anélkül nem tudom."

Hát most mondja el neked, vagy legyen meglepetés? Kcsit ellentmondásos vagy.

2009. szept. 14. 13:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyrészt ellentmondásos vagy, másrészt gondolom azóta már voltatok kettesben. Megbeszélted vele?
2009. szept. 14. 13:17
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
tehát az a gond, hogy a párod elmondta, hogy mit szeretne, te meg nem mondtad??? de ha megadod a párod elérhetőségét, akkor én szívesen elmondom neki, miután itt már tudunk róla.
2009. szept. 14. 13:23
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy ellentmondásos vagyok.Csak ezekről a témákről soha nem beszél vele.Kettönkről,hogy komolan gondoljuk meg ilyenek.Csal mindig célozgat,hogy szeretne gyereket meg majd eljegyzést és jó lenne erről majd beszélnünk.Na de ezt mindig akkor mondja ha családi összejövetel van és ha meg kettesben vagyunk már nem hozza elő.Amúgy oké,hogy ezeket megbeszéljük de azt nem közölje előre mikor szeretné az eljegyzést.Szerintem az meglepi és úgy az igazi.Azért én örülök neki,hogy komolyan gondolja velem,mert ő a mindenem.
2009. szept. 14. 13:26
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

:)) elozo nagyon nagy vagy:D

Szerintem ha a parod nem hozza fel, TE akkor is felhozhatod a temat, "figyu, legyen meglepetes"-vagy vmi hasonlo...

Szerintem egy ilyen dontes elott az a minimum, hogy barmirol kell tudni beszelni:)

szoval batorsag

2009. szept. 14. 13:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Megőrülök. " ha kettesben vagyunk nem hozza elő"

Miért neked nincs szád? Ha érdekel valami kérdezd meg. Ha szeretnél valamit akkor mondd meg. Ti mundíg csak arról beszéltek amiről ő beszél? Te pedig bólogatsz? Tényleg nem értem.

Én már amikor a családi összejövetel után beülünk a kocsiba, akkor mondtam volna, hogy én meglepetés eljegyzést szeretnék, csak kettesben. Utána jöhet a családi vacsora. Nem várhatod el, hogy kitalálja amit akarsz, aztán duzzogsz, hogy nem találta ki, de még ekkor sem szólsz neki. Egy kapcsolat az nem barkochba.

2009. szept. 14. 13:32
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom ragozni a témát de ezt hosszú elmagyarázni.Én ismerem a párom és tudom mikor miről lehet vele beszélni csak ő olyan,hogy ez elég nehéz.Nem csak arról beszélünk amiről ő akar hanem mindenről.Eddig konkrétan nem mondta az eljegyzést és én eddig meg nem akartam szólni nehogy azt higgye erőltettem.Én azt szeretném ha magától mondja.
2009. szept. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!