Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötletes megoldások lehetnek olyan esküvőre, ahol nagyon kevesen vannak?
Szerintem pl hogy ha a Balaton számotokra ilyen fontos, akkor elintézhetitek azt is hogy a Balaton parton adjnak titeket össze. Mivel kevesen lennének, ezért az utazással nem lenne gond, elég egy apartmant kibérelni szállásnak, és biztos hogy iszonyat emlékezetes marad. Járjatok utána hogy és hol kivitelezhető ez. Keressetek egy olyan éttermet, aminek van szabadtéri része, illetve egész este zene szól. Ha mulatós népség, akkor olyat ahonnan nem néznek ki titeket ha táncolni kezdtek :) Biztos csak kutatás kérdése, én pl ilyen esküvőre nem foglalnék le egy egész éttermet, csak két asztalt (összetolva), saját menü, torta, kis dísz a székeken, asztalon, ilyesmik.
Esetleg mehettek úgy is, hogy első nap fürdés, láblógatás van, és aznap este a vendégek női tagjai veled töltik az estét (vagy akár az egész napot), együtt vacsoráztok ilyesmik, a férfiak pedig a pároddal. Aztán másnap készülődés, esküvő, vacsi, harmadik nap még egy gyors fürdés, és mehettek is haza. Szerintem egy ilyen esküvő azért nem mindennapi, és kevés emberrel is emlékezetes marad, illetve mivel nem akartok nagy felhajtást praktikus is és lehet hogy mindenkinek jól esik egy nagy családi hétvége a Balcsin :)
Ha van egy kis fantáziátok, akkor a meghívót is meglehetne ötletesen, kicsit talán poénosan fogalmazni, valahogy belefoglalva, hogy ne felejtsék ki a bőröndből a törölközőt és a bikinit, ne számítsanak hatalmas lagzira stb :) Akár egy pár versszakos verset is írhatnátok, amiben szerepel a dátum, a hely, és a szükséges dolgok megléte (strandpapucs :D). Sok sikert, remélem ha nem is teljesen, legalább pár ötletet tudsz meríteni az irományomból! :)
nekem eszembe jutott egy marhajó ötlet. nem tudom, hogy mennyibe fájna, vagy van-e rá lehetőség: ne aprózzátok el, esküdjetek össze a Balatonban! :) vízi esküvő :) sztem nagyon poén, és extrém, és egyedi, és vagány, és jujj :)
feltéve ha ez még belefér az elképzeléseitekbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!