Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vettétek meg a karikagyűrűket? A lánykérés után, vagy csak az esküvőre?
Nem tudom, ki hogy szokta, de az én férjem karikagyűrűvel kérte meg a kezem. :D
Ezután tartottunk (szűk családi körben) egy eljegyzést és később pár hónap múlva az esküvőt.
Nálunk nem volt eljegyzés és lánykérés. Megbeszéltük, hogy összeházasodunk és otthon mindenki bejelentette. Aztán a férjem megvette a gyűrűket és hozta magával az anyakönyvezetőhöz. Én nem is láttam őket korábban csak az esküvőn.
De a férjem tudta, milyet szeretnék, mert megbeszéltük és természetesen a méretet is tudta.
mi eljegyzésre vettük meg őket!
Lánykéréskor csak a kísérőt kaptam:-)
Nálunk nem volt "külön" lánykérés. Megbeszéltük, hogy akkor összeházasodunk, elmentünk kiválasztottuk a karikagyűrűt, aztán szépen fel is húztuk egymás ujjára. Nem volt semmi "nagy családi" összejövetel, mert szerintünk ez csak két emberre tartozik.
De hát mindenki másképp csinálja... :)
Nálunk a lánykérés a kövesgyűrűvel történt!
A karikagyűrűket az esküvőre csináltattuk meg, és csak utána hordtuk!
De volt mindkettőnknek egyforma gyűrűjen ( ezüst, egy nyaraláson vettük még régebben), amit hordtunk az esküvő előttig a balkezünkön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!