Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjed/párod letérdelt a lánykéréskor?
Figyelt kérdés
Manapság már nem hallok róla, és nem is vagyok egy olyan nagy hagyományokat követő lány, de szerintem ez annyira szép dolog.2013. márc. 1. 11:13
11/39 anonim válasza:
7! igen...valószínűleg nem gondolta át egészen, hogy az óriáskeréken nem nagyon fog tudni megmozdulni...Utána beszéltünk még erről, hirtelen jó ötletnek tűnt számára...Végül is nem ez határozza meg a kapcsolatunkat. Inkább volt hajmeresztő az egész, mint romantikus, de én értékelem a próbálkozást. Még nem a férjem:) de az lesz...
Valaki írta, hogy kiröhögte volna a párját, nem is érdemel az többet :)
12/39 anonim válasza:
letérdelni:)?viccelsz csacsi lány ez nem a középkor..nehoyg már letérdeljek bakinek halából mert megdu.hatom...maradj már...
13/39 anonim válasza:
12
Ilyen dumával szerintem te csak álmodozol vagy fizetsz a "d.gásért" :D
14/39 anonim válasza:
Ha jól emlékszem nem. Kirándulás közben voltunk a Holdvilág-árokban, éppen pihentünk egy padon, amikor elővette a gyűrűt :) Bár felhúzta az ujjamra, de le is vettük hazáig, mert nem akartuk összekarcolni :) Szerintem nagyon romantikus volt így is!
15/39 anonim válasza:
Nem. De nem, is vártam el ilyeneket. Fura is lett volna, ha az étteremben egyszer csak letérdel a földre:)
16/39 anonim válasza:
13-as cicalány :)nem gondolod hogy ezen véleményemnek hangot adok?imádnak a lányok,soha nem fizettem sexért,gondolom neked már kellett csak mert tájekozott vagy e téren:)
17/39 anonim válasza:
16
Hidd csak ezt :) További szép napot! :)
18/39 anonim válasza:
nem. otthon feküdtem, nyakig betakarózva,mert fájt a pocim és próbáltam aludni. Odadugta az orrát az arcomhoz és suttogva megkérdezte: alszol? visszamtyogtam, hogy nehem. Jó mert csak azt akartam megkérdezni, hogy hozzámjönnél-e feleségül? Hát lehet,hogy nem egy Hollywoodi rendezés, de 1. elmúlt a hasfájásom, 2. azonnal felébredtem, 3. azóta is imádok erre visszagondolni. És így 6 év után is boldog és szerlmes vagyok. Azt hiszem ennél romantikusabb a térdeléses téma sem lenne :))))
20/39 anonim válasza:
le bizony! máshogy el sem fogadtam volna a gyűrűt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!