Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek lett úgy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek lett úgy kapcsolat, hogy egy vadidegen pasi letérdelt előtettek, és elmondta az érzéseit?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Hat ez eleg vad romantikas alom...

A ferjem azert vart 2 honapot mielott megkerte a kezem terden allva...Nekem az is hirtelen es korai volt - de hat azota is mukodik a dolog es eltelt jo par ev...

2010. szept. 24. 11:30
 2/14 Kriszti83 ***** válasza:
55%
Nem. Hogy lehetnének valós érzelmei felém, ha nem is ismerjük egymást? Max. egy álomképet kerget, ami nem én vagyok.
2010. szept. 24. 11:31
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem emlékszem ilyenre.

Olyan volt már h. gey céges nyaraláson, ahol sok olyan ember volt akit nem ismertem, az utolsó napon beszéltem valakivel,megbeszéltünk egy találkát a nyaralás után és azon a napon össze is jöttünk, pedig egész nyaralás alatt csak 1-szer beszéltünk és előtte sem ismertem.Na ott elmondta h. mit érez.

2010. szept. 24. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Ilyen csak filmekben van. A valóságban egy ilyen akcióval a férfi minden tekintélyét és egyúttal minden esélyét elvesztené egy nőnél arra, hogy igent mondjon neki.
2010. szept. 24. 11:47
 5/14 A kérdező kommentje:
De ezt miért nem szeretitek? És ha egy pasi nem túl beszédes és csak így tudja kimutatni érzéseit?
2010. szept. 24. 11:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

No, téged is jól agymosott Hollywood, kedves kérdező. :D

Nézd, a szerelem egyrészt egy túlértékelt mese, másrészt pedig egy kellemes bónusz, de messze nem minden. Összehasonlíthatatlanul többet ér annál a kölcsönös megértés, bizalom, odafigyelés, barátság és a közös érdeklődés. Ha ezek megvannak, akkor az mindenképpen egy hosszú kapcsolat lesz szerelem nélkül is (bár még szerelem is kialakulhat benne - ez már a hab a Torgyán), de ha ezek nincsenek meg, akkor viszont már semmi nem lesz, ami összetartsa a kapcsolatot, ha elmúlik a szerelem.

Szóval ennyit ér. A szerelem a természet trükkje arra, hogy legalább annyi ideig összetartson egy párt, amíg lesz egy-két gyerekük. A hosszú távot azonban csak a fentebb már említett tényezőkkel lehet biztosítani. Ehhez azonban már meg is kell ismerni egymást - és ez soha nem megy első blikkre, előzmények nélkül, bármit is sugalljanak a hollywoodi vacakok.

2010. szept. 24. 12:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Barom, ha egy VADIDEGEN odajön és szerelmet vall akkor mivan? Max kap egy oltári taslit. A VADIDEGEN szó mindent elárul.
2010. szept. 24. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
mert egy vadidegen max azt tudná ily módon bevallani, hogy nagyon tetszem neki. és max elhívhat randira. De az, hgoy SZERET nem vallhatja be, hisz attól vadidegen, hogy nem tud rólam SEMMIT! a szerelem pedig nem összetévesztendő a vonzalommal vagy a tetszéssel!
2010. szept. 24. 12:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy úgy térdel le, hogy elmondja mennyire tetszik és elhívja egy randira.
2010. szept. 24. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha csak EGYVALAKI azt írja hogy neki bejönne ezentúl mindig lesz egy gyűrű nálam és napjában 100x fogom megpróbálni...
2010. szept. 27. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!