Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek lett úgy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek lett úgy kapcsolat, hogy egy vadidegen pasi letérdelt előtettek, és elmondta az érzéseit?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 11:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
már ne haragudjatok, de létezik plátói szerelem a világon, lehet látni valakinek a tetteit, a viselkedését, anélkül, hogy megszólítanánk és lehet, hogy az illető számára vadidegen a személy, aki beleszeretett.
2010. szept. 27. 14:26
 12/14 anonim válasza:
Nekem egyszer egy vadidegen hapsi... (azaz,ismertem,de csak úgy hogy tudtam a nevét, és mivel foglalkozik,meg láttam elég sűrűn,de ettől még idegen volt!!!)...karácsony előtti éjszaka-egyedül laktam akkor- bekopogott hozzám virággal,ajándékkal és könnyek közt elmondta az érzéseit: még szerelmet is vallott!Randit kért.... Hát nem lett belőle semmi! Megkértem hogy mennyen haza mert miközben elmondta az érzéseit velem kapcsolatban,a szavaiból világosan kiderült hogy ő érez dolgokat valaki(valami) iránt akit csak velem azonosít,mert épp tetszem neki,de semmi közöm ahhoz a képhez amit ő kialakított rólam az alapján amit látott.Nekem az ilyen hapsik nem jönnek be,álomképet kergetnek.Képzelem mi lenne,van,ha rádöbbenek a valóságra. :S A szerelem pedig nekem =kölcsönös megértés, bizalom, odafigyelés,ŐSZINTESÉG, barátság és NEM feltétlen a közös érdeklődés,de az egymás melletti kitartás és tisztelet ezt helyettesíti,és nyilván az egymás iránt érzett szexuális vágy. :)
2010. okt. 1. 12:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Remélem nektek nem az olyan menőzgető rajoskodó f@sszopók jönnek be, akiket sorba kéne állítani és lelőni? Az olyanokat lekéne vágni egytől egyig. Én ilyen ember vagyok aki szereti kimutatni az érzéseit.
2010. okt. 2. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
pedig sztem a legtöbb nőnek ilyen jön be a legtöbb nő a bunkókat szereti utána meg nyafognak h jaj hol a rendes pasi? hol hát bakker! mikor választhattál volna akkor azt mondtad rá h balf*sz mert szerettet és inkább a "menőt" választottad aki paraszt volt veled... de ha ugyan ez megtörténik holnap akkor is a bunkót választják... 1000 ilyet láttam ez ez ez hihetetlen de így van
2012. júl. 7. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!