Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykéréskor kikérni az Anyu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykéréskor kikérni az Anyu engedélyét?

Figyelt kérdés

A Lánykéréskor csak ketten voltunk-meglepett a párom, természetesen igent mondtam, és nagyon boldogok voltunk, de jött a másnap, ment mindenki haza nagy örömmel elmesélni, hogy jegyesek vagyunk (5éve vagyunk együtt) és az én szüleim persze nagyon örültek neki- (velünk örültek! ), de a a Párom anyukája kiakadt veszekedett, sírt, kiborult, merthogy szerinte azt vele kellett volna elősszőr megbeszélnie, és, hogy mit tett vele a fia, hogy kihagyta ebből, és utólag kellett megtudnia..

Amúgy elvileg szeret engem az Anyós,mindig mindenkinek úgy mutatott be(előtte is,és azóta is),hogy "Kis Menyem".de mikor kiderült,hogy 5év után eljegyzett,akkor az volt,hogy Ő nem gondolta,hogy ilyen komolyan gondoljuk,és hogy így,hogy nem vele beszélte meg ezeket a dolgokat,már nem is tud örülni nekünk..-mi persze lelkileg kivoltunk a viselkedésén rendesen(mikor boldog kellett volna,hogy legyen ez az időszak..)- igyekezett közben olyan embereket keresni akik neki adtak igazat,és semmi más véleményt nem volt hajlandó elfogadni.,majd mikor pár nap múlva ismét felhívtam,hogy mégis meddig akarja ezt csinálni velünk,hirtelen mintha misem történt volna azt mondta,hogy Ő eddig is örült nekünk..

2010. jan. 19. 16:47
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Mindenki véleményét nagy érdeklődéssel várom és előre is köszönöm!!
2010. jan. 19. 16:51
 2/20 anonim ***** válasza:
96%
Őszinte részvétem anyós miatt. Nem lesz jó a menyének lenned.
2010. jan. 19. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
97%

Rajott,h nem o lesz az elso, hanem te.Elvettek a kicsit szerelmet! Tipikus fius anya viselkedes.

Probalj magadra koncentralni.

2010. jan. 19. 16:58
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

Mi az, hogy vele kellett volna "először" megbeszélnie???? Talán őt szándékozik feleségül venni, vagy mi a szösz? Jó, hogy ahhoz nem adja engedélyét, hogy a kicsi fia milyen színű zoknit vegyen fel... :-( Egyébként is, 5 évnyi együttjárás után számíthatott volna rá, hogy a párod el akar venni téged, nem csak úgy barátkoztok.

Szintén őszinte részvétem anyós pajtás miatt. Szerintem csak most döbbent rá, hogy a kicsi fiát már nem tarthatja pórázon többé, hogy az életében már egy másik nő a legfontosabb.

2010. jan. 19. 17:01
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
hm...szerintem nem az bántja, hogy a párod eljegyzett, hanem pontosan az, hogy szeretett volna ennek az ünnepélyes dolognak a "részese" lenni. Nézőpont kérdése, hogy ez jó vagy rossz...(a párom anyukája is tuti tudni szeretne a dologról, hogy részese legyen, nem dirigálni vagy ilyensmi hanem a tudat) a parom mondta is, hogy megbeszéli majd a szüleivel:) szerintem nincsen abban rossz ha elmondja a szüleinek, és utana kéri meg a kezemet. Természetesen, nem a véleményüket kéri hanem elujságolja a nagy hirt...szerintem a párod anyukájának az esett rosszul, hogy ez nem történt meg. Ezt a párodnak kell lerendeznie...megbeszélni anyóssal...hosszútávon nem okozhat ez problémát szerintem. fel a fejjel és legyetek nagyon boldogok:)
2010. jan. 19. 17:01
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

Először is: az eljegyzés nem az anyósról szól. Legkevésbé róla!

Másodszor: bár a párod tőled kérte meg a kezedet, ez tutólag is nagyon szépen meg lehet ünnepelni családi körben, egy eljegyzési ebéddel. Ezt általában a lányos háznál ejtik meg, ahová a fiú két csokorral érkezik: egyet a menyasszonynak, egyet a leendő anyósnak hoz.

Egy ilyen alkalommal ki lehet fogni a szelet anyóspajti vitorlájából.

2010. jan. 19. 17:09
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Hát nem akarlak ijesztgetni, de ilyen anyóssal meggyűlik még a bajod. De egyébként sem tartozik senkire a lánykérés. Mi is csak a utána mondtuk el a szülőknek, és ebből senki sem csinált probémát. Tudom, van még olyan hely, ahol a lányt illik elkérni a szülőktől, de mi nem ilyen helyen lakunk!:)

A lényeg: ne harcolj vele. Úgy sem fog soha igazat adni. Az apróbb hülyeségeit próbáld meg lenyelni a párod miatt, ha nagyobbat csinál, akkor ülj le a pároddal megbeszélni, hogy neked ez fáj. Mondanám, hogy anyóssal ülj le beszélni, de szerintem az ilyennel nem lehet.

2010. jan. 19. 17:34
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ez a lánykérés volt,utánna lett volna a családi eljegyzés(tehát ez két külön dolog!!),mert úgy tudjuk az,hogy mit válaszolok a nagy kérdésre,csak ránk tartozik,majd a sikeres lánykérés után nagy örömmel újságoljuk,majd ugye jön a családi eljegyzés!így szerettük volna,de ez miatt végülis nem lehetett,mert nem kell eljátszania,hogy mennyire örül,mikor előtte teljesen elrontotta az egészet.nem kell a képmutatás és a hazugság!így sajnos az én szüleim is kimaradtak belőle,de most vagy mind a kettővel,hisz így teljes a család,vagy egyikkel sem.

Eltelt már azóta 1-2év,de azóta is bánt a dolog.(Hogy miért kellett így tönkretennie mindent,mikor szóltunk,hogy ezzel nagyon bánt minket)

2010. jan. 19. 17:39
 9/20 A kérdező kommentje:
+ha már a szokásoknál tartunk akkor Apukám akadhatna csak ki,hisz elvileg a "szokások szerint" a lányt az apjától kell elkérni.de őt nem zavarta-nem voltak ilyen igényei,egyszerűen csak örült a boldogságunknak!
2010. jan. 19. 17:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Még jegyben jártok?
2010. jan. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!